MİNİK ÖĞRENCİLER KEP ATTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2015 - 11:01, Güncelleme: 25.05.2015 - 11:01
 

MİNİK ÖĞRENCİLER KEP ATTI

Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu öğrencileri için kep atma programı düzenlendi.

Günaydın Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken, geceye İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, öğrenci velileri ve öğrencilerle birlikte yoğun bir katılım gerçekleşti. Dans gösterileri, İngilizce gösteriler, koro şarkılar ve slayt gösterileriyle öğrenciler davetlilerden büyük beğeni toplarken, okuldan ayrılacak olan minik yıldızlar sınıfı düzenlenen kep atma töreniyle mezuniyetlerini kutladılar. Tüm öğrenciler annelerine özel hazırlatılan çiçekleri sunarak sevgilerini iletti. Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Seyit Ali Koç, öğrenci ve velilere ömür boyu başarılı ve mutlu bir yaşam dilerken, okul öğretmenlerinden Hanife Akın, Makbule Tuncer ve programda emeği geçen personeline teşekkür etti. Anaokulu Öğretmeni Hanife Akın, yıl boyunca verdikleri desteklerden dolayı velilerine teşekkür ederken, öğrencilerini birinci sınıfa göndermenin mutluluğunu yaşarken aynı anda da ayrılmanın verdiği hüznü yaşadıklarını kaydetti.
Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu öğrencileri için kep atma programı düzenlendi.

Günaydın Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken, geceye İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, öğrenci velileri ve öğrencilerle birlikte yoğun bir katılım gerçekleşti.

Dans gösterileri, İngilizce gösteriler, koro şarkılar ve slayt gösterileriyle öğrenciler davetlilerden büyük beğeni toplarken, okuldan ayrılacak olan minik yıldızlar sınıfı düzenlenen kep atma töreniyle mezuniyetlerini kutladılar. Tüm öğrenciler annelerine özel hazırlatılan çiçekleri sunarak sevgilerini iletti.

Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Seyit Ali Koç, öğrenci ve velilere ömür boyu başarılı ve mutlu bir yaşam dilerken, okul öğretmenlerinden Hanife Akın, Makbule Tuncer ve programda emeği geçen personeline teşekkür etti.

Anaokulu Öğretmeni Hanife Akın, yıl boyunca verdikleri desteklerden dolayı velilerine teşekkür ederken, öğrencilerini birinci sınıfa göndermenin mutluluğunu yaşarken aynı anda da ayrılmanın verdiği hüznü yaşadıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.