MOTOSİKLETİYLE TÜRBE ZİYARETİNDE SIRADAKİ DURAĞI SEYDİŞEHİR’Dİ

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.06.2022 - 15:21, Güncelleme: 07.06.2022 - 16:06
 

MOTOSİKLETİYLE TÜRBE ZİYARETİNDE SIRADAKİ DURAĞI SEYDİŞEHİR’Dİ

Motosikletle Türkiye’deki türbeleri ziyarete çıkan Balıkesirli Şeref Ünvar’ın sıradaki ziyareti Seydişehir oldu.

Peygamber Efendimizin (s.a.v) ‘Seyahat ediniz sıhhat bulunuz’ tavsiyesinden yola çıkan Balıkesir Havran’lı Şeref Ünvar, motosikletiyle çıktığı türbe ziyaretlerinin 9. gününde Seydişehir’e gelerek Seyyid Harun Veli Hazretlerini ve Şeyh Hacı Abdullah Efendiyi ziyaret etti. Bu seyahatin amacıyla ilgili açıklama yapan Ünvar: “Peygamber Efendimiz (s.a.v) ‘Seyahat ediniz sıhhat bulunuz’ buyurmuşlar. Bende motosikletimle beraber Seyit Onbaşının memleketi Havran’dan 9 gün önce çıktım. Yol üzerindeki çeşitli şehirlerde konaklayarak buralarda türbesi bulunan manevi büyüklerimi ziyaret ederek Seydişehir’e geldim. Buraya ilk gelişim. Burada manevi büyüklerimizin türbesinin bulunduğunu duymuştum. Buranın manevi havası beni gerçekten cezbetti. Seyahatime buradan sonra da devam ederek Mersin ve Urfa’ya doğru gideceğim.” dedi.
Motosikletle Türkiye’deki türbeleri ziyarete çıkan Balıkesirli Şeref Ünvar’ın sıradaki ziyareti Seydişehir oldu.

Peygamber Efendimizin (s.a.v) ‘Seyahat ediniz sıhhat bulunuz’ tavsiyesinden yola çıkan Balıkesir Havran’lı Şeref Ünvar, motosikletiyle çıktığı türbe ziyaretlerinin 9. gününde Seydişehir’e gelerek Seyyid Harun Veli Hazretlerini ve Şeyh Hacı Abdullah Efendiyi ziyaret etti.

Bu seyahatin amacıyla ilgili açıklama yapan Ünvar: “Peygamber Efendimiz (s.a.v) ‘Seyahat ediniz sıhhat bulunuz’ buyurmuşlar. Bende motosikletimle beraber Seyit Onbaşının memleketi Havran’dan 9 gün önce çıktım. Yol üzerindeki çeşitli şehirlerde konaklayarak buralarda türbesi bulunan manevi büyüklerimi ziyaret ederek Seydişehir’e geldim. Buraya ilk gelişim. Burada manevi büyüklerimizin türbesinin bulunduğunu duymuştum. Buranın manevi havası beni gerçekten cezbetti. Seyahatime buradan sonra da devam ederek Mersin ve Urfa’ya doğru gideceğim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.