MUAY THAI FEDERASYONU?NDAN BAŞKAN ÇAT'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2014 - 04:13, Güncelleme: 04.02.2014 - 04:13
 

MUAY THAI FEDERASYONU?NDAN BAŞKAN ÇAT'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Türkiye Muay Thai Federasyonu Konya İl Temsilcisi Mehmet Ali Acar, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı makamında ziyaret ederek spora verdiği önem ve katkılardan dolayı teşekkür plaketi sundu.

Türkiye Muay Thai  Federasyonu Konya İl Temsilcisi Mehmet Ali Acar, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı makamında ziyaret ederek spora verdiği önem ve  katkılardan  dolayı teşekkür plaketi sundu. Ziyarette Muay Thai,  Kick Boks  eski Milli  Sporcusu  ve antrenörü Serkan Yıldız da hazır bulundu. Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Göreve geldiğimiz günden itibaren elimizdeki sınırlı kaynaklara rağmen, Seydişehir'de  sosyal ve sportif hayatın gelişmesi için  katkı sağlıyoruz.Gençlerimizi spor disipliniyle yetişmeleri ve toplumsal barışı sağlamak için spora teşvik ediyoruz. Hizmete sunduğumuz Hanımlar Lokalimiz, hanımlar tarafından oldukça ilgi gördü. Hanımlarımızın spor eğitmeni eşliğinde  salon sporlarını  yapabilecekleri, en son teknoloji  fitness aletleri ve saunası bulunan  Hanımlar Lokalini hizmete sunduktan sonra  erkekler için de spor salonu yapmamız için   çok fazla  talep aldık.Etibank Alüminyum A.Ş.'den Belediyemiz bünyesine kazandırdığımız ve inşaatında sona yaklaştığımız Seydişehir Belediyesi-Şaban Cengiz Kültür Sarayının alt katında erkeklere yönelik bir spor merkezinin yapılması konusunda çalışma başlattık. Buranın bir bölümünde de   dünya genelinde  doğu sporları içerisinde  favori olan ve giderek yaygınlaşan  Muay  Tahi sporunun Seydişehir'deki vatandaşlarımız tarafından  öğrenilmesi için Konya'nın en iyi ve tam teşekküllü, Muay Thai, Kick Boks  Spor Salonunu hizmete sunacağız"dedi. Muay Thai, Kickboks, Boks Antrenörü, Milli sporcu Mehmet Ali Acar;" 3 defa Dünya  3.'lüğü, 2 kez Avrupa Şampiyonluğu olan Milli sporcu olarak  bundan  spora hizmet etme  amacındayım. Günümüzde dünyada popüler   ve  en yaygın ring sporlarından olan  Muay Thai sporunun Seydişehir'de  tanıtılması ve sevdirilmesi adına  yaptığınız çalışmalar için federasyonum adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" diyerek plaket takdim etti. Antrenör Serkan Yıldız ise; "Sayın Başkanım Seydişehir'de sporun pek çok dalının   sevdirilmesi adına yaptığınız çalışmaları,spora ve sporcuya verdiğiniz önemi  takdirle izliyoruz. Doğu sporlarının bileşimi olan, dövüş sanatları konusunda dünyada  artan bir  ilgiyle yapılan Muay Thai sporunu sayenizde  Seydişehirli hemşehrilerimizle  buluşturacağız.Spora verdiğiniz  destek ve değerli katkılar için  sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.
Türkiye Muay Thai Federasyonu Konya İl Temsilcisi Mehmet Ali Acar, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı makamında ziyaret ederek spora verdiği önem ve katkılardan dolayı teşekkür plaketi sundu.

Türkiye Muay Thai  Federasyonu Konya İl Temsilcisi Mehmet Ali Acar, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı makamında ziyaret ederek spora verdiği önem ve  katkılardan  dolayı teşekkür plaketi sundu.

Ziyarette Muay Thai,  Kick Boks  eski Milli  Sporcusu  ve antrenörü Serkan Yıldız da hazır bulundu.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Göreve geldiğimiz günden itibaren elimizdeki sınırlı kaynaklara rağmen, Seydişehir'de  sosyal ve sportif hayatın gelişmesi için  katkı sağlıyoruz.Gençlerimizi spor disipliniyle yetişmeleri ve toplumsal barışı sağlamak için spora teşvik ediyoruz. Hizmete sunduğumuz Hanımlar Lokalimiz, hanımlar tarafından oldukça ilgi gördü. Hanımlarımızın spor eğitmeni eşliğinde  salon sporlarını  yapabilecekleri, en son teknoloji  fitness aletleri ve saunası bulunan  Hanımlar Lokalini hizmete sunduktan sonra  erkekler için de spor salonu yapmamız için   çok fazla  talep aldık.Etibank Alüminyum A.Ş.'den Belediyemiz bünyesine kazandırdığımız ve inşaatında sona yaklaştığımız Seydişehir Belediyesi-Şaban Cengiz Kültür Sarayının alt katında erkeklere yönelik bir spor merkezinin yapılması konusunda çalışma başlattık. Buranın bir bölümünde de   dünya genelinde  doğu sporları içerisinde  favori olan ve giderek yaygınlaşan  Muay  Tahi sporunun Seydişehir'deki vatandaşlarımız tarafından  öğrenilmesi için Konya'nın en iyi ve tam teşekküllü, Muay Thai, Kick Boks  Spor Salonunu hizmete sunacağız"dedi.

Muay Thai, Kickboks, Boks Antrenörü, Milli sporcu Mehmet Ali Acar;" 3 defa Dünya  3.'lüğü, 2 kez Avrupa Şampiyonluğu olan Milli sporcu olarak  bundan  spora hizmet etme  amacındayım. Günümüzde dünyada popüler   ve  en yaygın ring sporlarından olan  Muay Thai sporunun Seydişehir'de  tanıtılması ve sevdirilmesi adına  yaptığınız çalışmalar için federasyonum adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" diyerek plaket takdim etti.

Antrenör Serkan Yıldız ise; "Sayın Başkanım Seydişehir'de sporun pek çok dalının   sevdirilmesi adına yaptığınız çalışmaları,spora ve sporcuya verdiğiniz önemi  takdirle izliyoruz. Doğu sporlarının bileşimi olan, dövüş sanatları konusunda dünyada  artan bir  ilgiyle yapılan Muay Thai sporunu sayenizde  Seydişehirli hemşehrilerimizle  buluşturacağız.Spora verdiğiniz  destek ve değerli katkılar için  sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.