MUAY THAİ’DAN ULUSLARARASI BAŞARI...

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2018 - 01:51, Güncelleme: 21.11.2018 - 01:51
 

MUAY THAİ’DAN ULUSLARARASI BAŞARI...

Avrupa Muay Thai Kupası’na katılan Seydişehir Belediye Muay takımı 6 madalya alarak ilçemize önemli bir başarı kazandırdı.

14-18 Kasım 2018 tarihinde Antalya’da yapılan İnternational EMF Muay Thai Open 2018 Avrupa Muay Thai Kupası’nda Seydişehir Belediyespor Muay takımı  1 gümüş, 5 bronz madalya alarak ilçemizi en iyi şekilde temsil etti. Uluslararası arenada biz de varız diyen takım daha büyük uluslararası turnuvalar için umut vaat eden Seydişehir Belediye Muay takımı Antrenör Serkan Yıldız özverili çalışmalarından dolayı sporcularını tebrik edip, kendilerine destek olan herkese ve özellikle Seydişehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tutal’a teşekkür etti.
Avrupa Muay Thai Kupası’na katılan Seydişehir Belediye Muay takımı 6 madalya alarak ilçemize önemli bir başarı kazandırdı.

14-18 Kasım 2018 tarihinde Antalya’da yapılan İnternational EMF Muay Thai Open 2018 Avrupa Muay Thai Kupası’nda Seydişehir Belediyespor Muay takımı  1 gümüş, 5 bronz madalya alarak ilçemizi en iyi şekilde temsil etti.

Uluslararası arenada biz de varız diyen takım daha büyük uluslararası turnuvalar için umut vaat eden Seydişehir Belediye Muay takımı Antrenör Serkan Yıldız özverili çalışmalarından dolayı sporcularını tebrik edip, kendilerine destek olan herkese ve özellikle Seydişehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tutal’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.