MÜHENDİS ADAYLARININ HAFTA SONU ETKİNLİĞİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2017 - 01:00, Güncelleme: 04.11.2017 - 01:00
 

MÜHENDİS ADAYLARININ HAFTA SONU ETKİNLİĞİ

N.Ü. Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrencileri hafta içi yorgunluklarını hafta sonu düzenledikleri teknik ve sosyal etkinliklerle atmaya çalışıyor.

Okul Bünyesinde kurdukları ve Anadolu Gelişim Topluluğu ismini verdikleri arkadaş gurubu bu sayede birlikteliklerini güçlendiriyor, şehrimizi ve bölgemizi tanıma fırsatı buluyorlar... Öğretim üyeleri Onur Gök, Yrd. Doç. Şaban Bülbül, Yrd. Doç. Hakan Gökmeşe ve topluluk üyesi öğrenciler Zirve Tınaztepe tesislerinde kahvaltı yaparak mağara gezisi yaptılar. Kendileri ile görüştüğümüz öğrenciler Seydişehir'i sevdiklerini söyleyerek bu vesile ile hem yorgunluğumuzu arıyoruz, bölgeyi hem teknik hem de sosyal anlamda tanıma imkanı buluyoruz dediler.
N.Ü. Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrencileri hafta içi yorgunluklarını hafta sonu düzenledikleri teknik ve sosyal etkinliklerle atmaya çalışıyor.

Okul Bünyesinde kurdukları ve Anadolu Gelişim Topluluğu ismini verdikleri arkadaş gurubu bu sayede birlikteliklerini güçlendiriyor, şehrimizi ve bölgemizi tanıma fırsatı buluyorlar...

Öğretim üyeleri Onur Gök, Yrd. Doç. Şaban Bülbül, Yrd. Doç. Hakan Gökmeşe ve topluluk üyesi öğrenciler Zirve Tınaztepe tesislerinde kahvaltı yaparak mağara gezisi yaptılar.

Kendileri ile görüştüğümüz öğrenciler Seydişehir'i sevdiklerini söyleyerek bu vesile ile hem yorgunluğumuzu arıyoruz, bölgeyi hem teknik hem de sosyal anlamda tanıma imkanı buluyoruz dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.