Muhtarlar Derneği’nden kınama

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2020 - 04:40, Güncelleme: 28.12.2020 - 04:40
 

Muhtarlar Derneği’nden kınama

Seydişehir Muhtarlar Derneği, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ketenli Muhtarı Abdurrahman Sarıgül’ü istifaya davet eden Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kaçaroğlu’nu kınayan bir basın açıklaması yaptı.

Muhtarlar Derneği ‘nden yapılan basın açıklamasında :” Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet TUTAL ve Ketenli Mahalle Muhtarı Abdurrahman Sarıgül’ün yanında ve arkasındayız. Herkes kendi görevini yapmalıdır” denildi. Seydişehir Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneginden Basın Açıklaması Muhtarlar seçilmiş hür iradedir. Biz muhtarlar halkın teveccühü ile seçilmiş hür iradeleriz. Ayrıca yaptığımız görev gereği halkla devlet arasında köprü görevi üstlenmekteyiz.  Muhtar kendi kişiliği ile toplumda kabul görmüş, mahalle halkının güveniyle seçilmiş, en önemli kanaat önderidir. Mahalle halkını derdiyle dertlenen, sevincine ortak olan, sorunlarını dinleyen mahalle halkıyla bütünleşen kişileriz. Devletimizin bize vermiş olduğu güç ve destekle mahalle sakinlerimize gece gündüz demeden hizmet etmekteyiz. Biz muhtarlar yerel yönetimin kılcal damarları, demokrasinin temel taşıyız. Halk tarafından seçilen ve görevini yerine getiren kişileriz. Güzide bir derneğimizin başkanı Mehmet KAÇAROĞLU kendi iç hesaplaşması için çıkıp sosyal medya üzerinden görevi başında olan Seydişehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet TUTAL ve Ketenli Mahalle Muhtarımız Abdurrahman SARIGÜL’ü istifaya davet etmesi onun haddi değildir ve biz bu çağrıyı asla kabul etmiyoruz. Seydişehir Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı olarak şunu iyi biliyorum ki, Seydişehir Belediye Başkanımız ve Belediye ekipleriyle imkanlar ölçüsünde belirledikleri program dahilinde, birlik ve beraberlik içerisinde 55 mahalleye hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Mahalle Muhtarları Derneği ve üyeleri olarak Seydişehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet TUTAL ve Ketenli Mahalle Muhtarımız Abdurrahman SARIGÜL’ün yanında ve arkasındayız. Herkes kendi görevini yapmalıdır.  Şu pandemi döneminde halkımızla ve devletimiz arasında köprü olmak, hemşehrilerimizin duasını almak tek isteğimizdir. Muhtarlar Derneği Başkanı olarak muhtarlarımızın nasıl fedakarca çalıştıklarına bizzat şahidim. Mahallenin su sorunundan, fakir fukaraya kadar her sorunuyla ilgilenen muhtarlarımız değersizleştirilmemelidir.  Böyle talihsizce yapılan bir açıklamayı Dernek Başkanı olarak kabul etmiyor ve sosyal medya üzerinden yapılan bu tür karalama çalışmalarını kınıyorum.  Seydişehir Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu
Seydişehir Muhtarlar Derneği, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ketenli Muhtarı Abdurrahman Sarıgül’ü istifaya davet eden Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kaçaroğlu’nu kınayan bir basın açıklaması yaptı.

Muhtarlar Derneği ‘nden yapılan basın açıklamasında :” Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet TUTAL ve Ketenli Mahalle Muhtarı Abdurrahman Sarıgül’ün yanında ve arkasındayız. Herkes kendi görevini yapmalıdır” denildi.

Seydişehir Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneginden Basın Açıklaması

Muhtarlar seçilmiş hür iradedir. Biz muhtarlar halkın teveccühü ile seçilmiş hür iradeleriz. Ayrıca yaptığımız görev gereği halkla devlet arasında köprü görevi üstlenmekteyiz.  Muhtar kendi kişiliği ile toplumda kabul görmüş, mahalle halkının güveniyle seçilmiş, en önemli kanaat önderidir. Mahalle halkını derdiyle dertlenen, sevincine ortak olan, sorunlarını dinleyen mahalle halkıyla bütünleşen kişileriz. Devletimizin bize vermiş olduğu güç ve destekle mahalle sakinlerimize gece gündüz demeden hizmet etmekteyiz. Biz muhtarlar yerel yönetimin kılcal damarları, demokrasinin temel taşıyız. Halk tarafından seçilen ve görevini yerine getiren kişileriz. Güzide bir derneğimizin başkanı Mehmet KAÇAROĞLU kendi iç hesaplaşması için çıkıp sosyal medya üzerinden görevi başında olan Seydişehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet TUTAL ve Ketenli Mahalle Muhtarımız Abdurrahman SARIGÜL’ü istifaya davet etmesi onun haddi değildir ve biz bu çağrıyı asla kabul etmiyoruz. Seydişehir Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı olarak şunu iyi biliyorum ki, Seydişehir Belediye Başkanımız ve Belediye ekipleriyle imkanlar ölçüsünde belirledikleri program dahilinde, birlik ve beraberlik içerisinde 55 mahalleye hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Mahalle Muhtarları Derneği ve üyeleri olarak Seydişehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet TUTAL ve Ketenli Mahalle Muhtarımız Abdurrahman SARIGÜL’ün yanında ve arkasındayız. Herkes kendi görevini yapmalıdır.  Şu pandemi döneminde halkımızla ve devletimiz arasında köprü olmak, hemşehrilerimizin duasını almak tek isteğimizdir. Muhtarlar Derneği Başkanı olarak muhtarlarımızın nasıl fedakarca çalıştıklarına bizzat şahidim. Mahallenin su sorunundan, fakir fukaraya kadar her sorunuyla ilgilenen muhtarlarımız değersizleştirilmemelidir.  Böyle talihsizce yapılan bir açıklamayı Dernek Başkanı olarak kabul etmiyor ve sosyal medya üzerinden yapılan bu tür karalama çalışmalarını kınıyorum.  Seydişehir Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.