MÜSİAD SEYDİŞEHİR?DE MEVKA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2016 - 06:46, Güncelleme: 12.03.2016 - 06:46
 

MÜSİAD SEYDİŞEHİR?DE MEVKA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

MÜSİAD Seydişehir Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Akman ve Yatırım Destek Uzmanı İsmail Ünver konuşmacı olarak katıldı.

Seminere İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özdemir, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, MÜSİAD üyeleri ve ilçemizin İş Adamları katıldı. Program MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman’ın sunumları ile başladı. Konuşmasında Kalkınma Ajansının Yapısından bahseden Akman, destek verdikleri programlar hakkında bilgilendirme bulundu.26 Ocak 2016 tarihinde çağrıya çıkan Teknik Destek Programının bütçesinin 250.000 TL tutarında olduğunu belirtti. Ayrıca Mali Destek programının sene sonunda çağrıya çıkacağını bildirdi. Programın devamında ise Yatırım Destek Uzmanı İsmail Ünver Konya’ da yatırım fırsatları hakkında sunumda bulundu. Program soru – cevap kısmı ile son buldu. Program sonunda MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman ve Yatırım Destek Uzmanına İsmail Ünver’e plaket takdiminde bulunuldu.  
MÜSİAD Seydişehir Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Akman ve Yatırım Destek Uzmanı İsmail Ünver konuşmacı olarak katıldı.

Seminere İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özdemir, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, MÜSİAD üyeleri ve ilçemizin İş Adamları katıldı.

Program MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman’ın sunumları ile başladı. Konuşmasında Kalkınma Ajansının Yapısından bahseden Akman, destek verdikleri programlar hakkında bilgilendirme bulundu.26 Ocak 2016 tarihinde çağrıya çıkan Teknik Destek Programının bütçesinin 250.000 TL tutarında olduğunu belirtti. Ayrıca Mali Destek programının sene sonunda çağrıya çıkacağını bildirdi. Programın devamında ise Yatırım Destek Uzmanı İsmail Ünver Konya’ da yatırım fırsatları hakkında sunumda bulundu.

Program soru – cevap kısmı ile son buldu. Program sonunda MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman ve Yatırım Destek Uzmanına İsmail Ünver’e plaket takdiminde bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.