MUSİKİ CEMİYETİNDEN TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2014 - 02:15, Güncelleme: 29.05.2014 - 02:15
 

MUSİKİ CEMİYETİNDEN TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ

Seydişehir Musiki Derneği 2014 yılı yılının ikinci konserini verecek.

Seydişehir Musiki Derneği 2014 yılı yılının ikinci konserini verecek.  Musiki Derneği, 15 Şubat tarihinde verdiği Türk Halk Müziği konserinden 4 ay sonra  müzik severlere Türk Sanat Müziğinin seçme eserleriyle ziyafet çekmeye hazırlanıyor. 28. Kuruluş yılının ikinci konseri için çalışmalarını dernek binasında sürdürdüklerini belirten Seydişehir Musiki Cemiyeti Başkanı Aysel Can “Sanatseverlere sunduğumuz her konserimizden sonra bir sonraki konser çalışmalarımıza başlıyoruz. Amacımız amatör ruh ile profesyonel manada bir program sunmaktır.” Dedi. Konserin 3 Haziran Salı günü saat 20:30 da Seydişehir Belediye Düğün salonunda yapılacağını belirten Can “ Dernek üyelerimiz, sazendelerimiz, solistlerimiz, koromuzun bütün sanatçıları özveri ile çalışmalara katılıyorlar. Seydşehir’de yaşayan bütün müzikseverleri konserimize davet ediyorum. Onlar için çok keyifli bir konser hazırladık. Herkesi Şef Sıtkı Özkal yönetiminde sunacağımız konserimize bekliyoruz. “ Şeklinde konuştu.
Seydişehir Musiki Derneği 2014 yılı yılının ikinci konserini verecek.

Seydişehir Musiki Derneği 2014 yılı yılının ikinci konserini verecek. 

Musiki Derneği, 15 Şubat tarihinde verdiği Türk Halk Müziği konserinden 4 ay sonra  müzik severlere Türk Sanat Müziğinin seçme eserleriyle ziyafet çekmeye hazırlanıyor.

28. Kuruluş yılının ikinci konseri için çalışmalarını dernek binasında sürdürdüklerini belirten Seydişehir Musiki Cemiyeti Başkanı Aysel Can “Sanatseverlere sunduğumuz her konserimizden sonra bir sonraki konser çalışmalarımıza başlıyoruz. Amacımız amatör ruh ile profesyonel manada bir program sunmaktır.” Dedi.

Konserin 3 Haziran Salı günü saat 20:30 da Seydişehir Belediye Düğün salonunda yapılacağını belirten Can “ Dernek üyelerimiz, sazendelerimiz, solistlerimiz, koromuzun bütün sanatçıları özveri ile çalışmalara katılıyorlar. Seydşehir’de yaşayan bütün müzikseverleri konserimize davet ediyorum. Onlar için çok keyifli bir konser hazırladık. Herkesi Şef Sıtkı Özkal yönetiminde sunacağımız konserimize bekliyoruz. “ Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.