MUSİKİ DERNEĞİ 27. YILINI COŞKULU KUTLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2013 - 12:19, Güncelleme: 06.04.2013 - 12:19
 

MUSİKİ DERNEĞİ 27. YILINI COŞKULU KUTLADI

Seydişehir Musiki Derneği 27. Kuruluş yıl dönümü dolayısı ile verdiği konser izleyenleri mest etti.

Seydişehir Musiki Derneği 27. Kuruluş yıl dönümü dolayısı ile verdiği konser izleyenleri mest etti. Belediye Düğün salonun da düzenlenen konsere Seydişehir protokolü yanı sıra vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Aysel Can, Musiki derneğinin eski başkanı Mustafa Aksakbağı’nı anarak ;’’Kendisini rahmetle anıyoruz.Onun ölümünden sonra ilk konserimizi sunuyoruz.İçimizde bir burukluk var .Amacımız Türk sanat müziğini sevdirmek gençlerimizi müziğe özendirmektir.’’dedi. Konuşmaların ardından solo şarkılarla başlayan ve iki bölümden oluşan program solistlerin seslendirdiği bir birinden güzel eserlerle devam etti. Konserin tamamlanması ile salonu hınca hınç dolduran izleyiciler koroyu ayakta alkışladılar. Kaymakam Tuncay Sonel ve Belediye Başkanı Abdülkadir Çat sanatçılara ve dernek yöneticilerine günün anısına çiçek takdim etti.
Seydişehir Musiki Derneği 27. Kuruluş yıl dönümü dolayısı ile verdiği konser izleyenleri mest etti.

Seydişehir Musiki Derneği 27. Kuruluş yıl dönümü dolayısı ile verdiği konser izleyenleri mest etti.

Belediye Düğün salonun da düzenlenen konsere Seydişehir protokolü yanı sıra vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Aysel Can, Musiki derneğinin eski başkanı Mustafa Aksakbağı’nı anarak ;’’Kendisini rahmetle anıyoruz.Onun ölümünden sonra ilk konserimizi sunuyoruz.İçimizde bir burukluk var .Amacımız Türk sanat müziğini sevdirmek gençlerimizi müziğe özendirmektir.’’dedi.

Konuşmaların ardından solo şarkılarla başlayan ve iki bölümden oluşan program solistlerin seslendirdiği bir birinden güzel eserlerle devam etti. Konserin tamamlanması ile salonu hınca hınç dolduran izleyiciler koroyu ayakta alkışladılar.

Kaymakam Tuncay Sonel ve Belediye Başkanı Abdülkadir Çat sanatçılara ve dernek yöneticilerine günün anısına çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.