MUSİKİ DERNEĞİ 30.?cu YILININ İLK KONSERİNİ VERDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.02.2016 - 02:20, Güncelleme: 29.02.2016 - 02:20
 

MUSİKİ DERNEĞİ 30.?cu YILININ İLK KONSERİNİ VERDİ

Seydişehir?de 30 yıldır faaliyetlerini sürdüren Musiki Derneği 30. Yılında 2016?nın ilk konserini verdi.

Seydişehir belediye düğün salonunda gerçekleşen  gecede  salonu hınca hınç  dolduran izleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı. Program öncesi selamlama  Konuşması Yapan  Seydişehir Musiki Derneği  Başkanı Aysel Can, davetlilere  ilgilerinden dolayı teşekkür ederek; “Profesyonel bir anlayışla Şefimiz Sıtkı Özkal  öncülüğünde  Hazırlanan koromuza çok teşekkür ediyorum. 30. yılda 2016 yılının ilk konserinde sizlerle  olmaktan  mutluluk duyuyorum.’’dedi. Orta Anadolu başta olmak üzere Yurdumuzun birçok yöresinden alınan Türkülerle izleyiciler büyük  keyif aldı. Program sonunda 10. Yıl marşını salonun dolduran tüm davetliler birlikte seslendirdi.
Seydişehir?de 30 yıldır faaliyetlerini sürdüren Musiki Derneği 30. Yılında 2016?nın ilk konserini verdi.

Seydişehir belediye düğün salonunda gerçekleşen  gecede  salonu hınca hınç  dolduran izleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı.

Program öncesi selamlama  Konuşması Yapan  Seydişehir Musiki Derneği  Başkanı Aysel Can, davetlilere  ilgilerinden dolayı teşekkür ederek; “Profesyonel bir anlayışla Şefimiz Sıtkı Özkal  öncülüğünde  Hazırlanan koromuza çok teşekkür ediyorum. 30. yılda 2016 yılının ilk konserinde sizlerle  olmaktan  mutluluk duyuyorum.’’dedi.

Orta Anadolu başta olmak üzere Yurdumuzun birçok yöresinden alınan Türkülerle izleyiciler büyük  keyif aldı.

Program sonunda 10. Yıl marşını salonun dolduran tüm davetliler birlikte seslendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.