MUSİKİ DERNEĞİNDEN 28. YIL TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2014 - 07:39, Güncelleme: 11.02.2014 - 07:39
 

MUSİKİ DERNEĞİNDEN 28. YIL TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ

Seydişehir Musiki Derneği 28. yıl konseri ile müzik severlerin karşısına çıkıyor?

Seydişehir Musiki Derneği 28. yıl konseri ile müzik severlerin karşısına çıkıyor… İlk kez tamamı Türk Halk Müziği eserlerinden oluşacak olan konser 15 Şubat Cumartesi Saat. 20:00’de Belediye Düğün Salonunda icra edilecek… Konserde TRT Halk Müziği korosundan iki saz üstadının da sahne alacağı öğrenildi… Musiki Derneği Başkanı Aysel Can gazetemize yaptığı ziyarette yaptığı açıklamada “Derneğimizin 28. yılı münasebetiyle uzun süredir bu konser için çalışıyoruz. Koro, solo ve saz ekibimiz Seydişehirli Türk halk Müziği sevenlerine müstesna bir gece yaşatmak için büyük fedakârlık yaptılar. Umarız hoş vakitler geçirmelerine katkıda bulunuruz” dedi… “Daha önceki konserlerimiz Türk Sanat Müziği eserlerinden oluşmuştu… Bu konserimizin tamamı türkülerden oluşacak…” diyen Başkan Aysel Can “Musiki cemiyetimiz artık Türkiye’de tanınan köklü ve sağlam bir yapısı olan seviyeli, istikrarlı bir dernek... Umarım bu konser derneğimizin başarısına bir katkı sağlar. Tüm müziksever hemşerilerimizi Cumartesi Günü 28. yıl konserimize bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.
Seydişehir Musiki Derneği 28. yıl konseri ile müzik severlerin karşısına çıkıyor?

Seydişehir Musiki Derneği 28. yıl konseri ile müzik severlerin karşısına çıkıyor…

İlk kez tamamı Türk Halk Müziği eserlerinden oluşacak olan konser 15 Şubat Cumartesi Saat. 20:00’de Belediye Düğün Salonunda icra edilecek…

Konserde TRT Halk Müziği korosundan iki saz üstadının da sahne alacağı öğrenildi…

Musiki Derneği Başkanı Aysel Can gazetemize yaptığı ziyarette yaptığı açıklamada “Derneğimizin 28. yılı münasebetiyle uzun süredir bu konser için çalışıyoruz. Koro, solo ve saz ekibimiz Seydişehirli Türk halk Müziği sevenlerine müstesna bir gece yaşatmak için büyük fedakârlık yaptılar. Umarız hoş vakitler geçirmelerine katkıda bulunuruz” dedi…

“Daha önceki konserlerimiz Türk Sanat Müziği eserlerinden oluşmuştu… Bu konserimizin tamamı türkülerden oluşacak…” diyen Başkan Aysel Can “Musiki cemiyetimiz artık Türkiye’de tanınan köklü ve sağlam bir yapısı olan seviyeli, istikrarlı bir dernek... Umarım bu konser derneğimizin başarısına bir katkı sağlar. Tüm müziksever hemşerilerimizi Cumartesi Günü 28. yıl konserimize bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.