Necmettin Erbakan Üniversitesi’ne Yabancı Öğrenci Geldi (VİDEOLU)

Güncel 05.11.2021 - 12:10, Güncelleme: 23.01.2022 - 00:34
 

Necmettin Erbakan Üniversitesi’ne Yabancı Öğrenci Geldi (VİDEOLU)

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Mühendislik Fakültesi’nin bu yıl yurt dışından okumak için gelen misafirleri var.

Mühendislik Fakültesi ve Meslek Yüksek Okuluna bu öğretim yılında Mısır, Moritanya, Azerbaycan, Kırgızistan, Suriye den tercih yapan 7 öğrenci öğrenim görmeye başladı. Bu öğrencilerden yurtta kalan Moritanyalı İşletme Yönetiminde okuyan Mohamed Mouftah, Bilgisayar Bölümünde okuyan Mısırlı Bayan öğrenci Maryam Ramadan Aly Nasir, Makine Mühendisliği Bölümünde okuyan Azerbaycanlı Ziya Guluyev ile Toroslar Gazetesi olarak görüştük. Yurtta kalan bu 3 öğrenci Seydişehir’i sevdiklerini, güzel ve sakin bir yapısı olduğunu ve okullarından memnun kaldıklarını belirttiler. KYK Müdürü Ferhat Tükel’de yurt dışından gelen öğrencilerimizi önemsediklerini belirterek “Onlar bizim dışardan gelen misafirlerimiz. Umarım ki bizlerden, okulumuzdan ve ilçemizden memnun kalırlar. İlerde fahri hemşerimiz olarak memleketlerine Seydişehir’i tanıtırlar” dedi.   Haber: Arzu Saylam  
Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Mühendislik Fakültesi’nin bu yıl yurt dışından okumak için gelen misafirleri var.

Mühendislik Fakültesi ve Meslek Yüksek Okuluna bu öğretim yılında Mısır, Moritanya, Azerbaycan, Kırgızistan, Suriye den tercih yapan 7 öğrenci öğrenim görmeye başladı.

Bu öğrencilerden yurtta kalan Moritanyalı İşletme Yönetiminde okuyan Mohamed Mouftah, Bilgisayar Bölümünde okuyan Mısırlı Bayan öğrenci Maryam Ramadan Aly Nasir, Makine Mühendisliği Bölümünde okuyan Azerbaycanlı Ziya Guluyev ile Toroslar Gazetesi olarak görüştük.

Yurtta kalan bu 3 öğrenci Seydişehir’i sevdiklerini, güzel ve sakin bir yapısı olduğunu ve okullarından memnun kaldıklarını belirttiler.

KYK Müdürü Ferhat Tükel’de yurt dışından gelen öğrencilerimizi önemsediklerini belirterek “Onlar bizim dışardan gelen misafirlerimiz. Umarım ki bizlerden, okulumuzdan ve ilçemizden memnun kalırlar. İlerde fahri hemşerimiz olarak memleketlerine Seydişehir’i tanıtırlar” dedi.  

Haber: Arzu Saylam

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.