ODUN YÜKLÜ TRAKTÖR DEREYE UÇTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2019 - 05:11, Güncelleme: 28.10.2019 - 05:11
 

ODUN YÜKLÜ TRAKTÖR DEREYE UÇTU

Dağdan odun taşıyan sürücü direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu traktörü ile birlikte dereye uçtu. Kaza sonucunda sürücü ağır yaralandı.

  Seydişehir Orman işletme müdürlüğünün Orman bitki atığı olarak nitelendirdiği kurumuş ağaç dallarının toplanması için Kavak ve Kızılca mahallerine 2 günlük izin verilmişti. Odun getirmek için Şam dağı Yarpuzlu mevkiinden Traktör römorkuna odun yükleyen M.Güneş dönüş yolunda direksiyon hâkimiyeti kaybetmesi sonucu dereye uçtu. Kaza sırasında traktör ’den atlayan M.Güneş traktör römorkunun üstünden geçmesi sonucu ağır yaralandı. Görgü tanıklarının Jandarma ya haber vermesi sonucu olay yerine gelen ambülansla Seydişehir Devlet Hastansine kaldırılan M.Güneş burada yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Meram Tıp fakültesine sevk edildi. Yapılan tetkikler sonucu kaburgalarında kırık tespit edilen M. Güneş’in hayati tehlikesi olmadığı kazandan ağır yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi.    
Dağdan odun taşıyan sürücü direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu traktörü ile birlikte dereye uçtu. Kaza sonucunda sürücü ağır yaralandı.

 

Seydişehir Orman işletme müdürlüğünün Orman bitki atığı olarak nitelendirdiği kurumuş ağaç dallarının toplanması için Kavak ve Kızılca mahallerine 2 günlük izin verilmişti.

Odun getirmek için Şam dağı Yarpuzlu mevkiinden Traktör römorkuna odun yükleyen M.Güneş dönüş yolunda direksiyon hâkimiyeti kaybetmesi sonucu dereye uçtu.

Kaza sırasında traktör ’den atlayan M.Güneş traktör römorkunun üstünden geçmesi sonucu ağır yaralandı.

Görgü tanıklarının Jandarma ya haber vermesi sonucu olay yerine gelen ambülansla Seydişehir Devlet Hastansine kaldırılan M.Güneş burada yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Meram Tıp fakültesine sevk edildi.

Yapılan tetkikler sonucu kaburgalarında kırık tespit edilen M. Güneş’in hayati tehlikesi olmadığı kazandan ağır yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi.

 



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.