ÖĞRENCİLERE DİYABET VE OBEZİTE EĞİTİMİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2018 - 03:20, Güncelleme: 13.03.2018 - 03:20
 

ÖĞRENCİLERE DİYABET VE OBEZİTE EĞİTİMİ

Mesleki Eğitim Merkezi tarafından verilen eğitimde öğrenciler Obezite, Fiziksel Aktivite ve Diyabet hakkında bilgilendirildi.

Mesleki Eğitim Merkezi’nce öğrencilere, Konya İl Sağlık Eğitim Şube Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğünce Uzman Eğitimciler tarafından 13 Mart Salı günü Obezite ve Fiziksel Aktivite ile Diyabet eğitimi verildi. Geleceğin ustaları olan öğrenciler çalıştıkları işyerleri ile evlerinde hem kendilerine hem çevresine faydalı olacak olan sağlıklı bir birey olmak için şeker ve obezite hakkında bilgilendirildi. Merkez Müdürlüğünce sağlıklı bir toplum yetiştirmek için bu tür eğitimlere devam edileceği bilgisi alındı.
Mesleki Eğitim Merkezi tarafından verilen eğitimde öğrenciler Obezite, Fiziksel Aktivite ve Diyabet hakkında bilgilendirildi.

Mesleki Eğitim Merkezi’nce öğrencilere, Konya İl Sağlık Eğitim Şube Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğünce Uzman Eğitimciler tarafından 13 Mart Salı günü Obezite ve Fiziksel Aktivite ile Diyabet eğitimi verildi.

Geleceğin ustaları olan öğrenciler çalıştıkları işyerleri ile evlerinde hem kendilerine hem çevresine faydalı olacak olan sağlıklı bir birey olmak için şeker ve obezite hakkında bilgilendirildi. Merkez Müdürlüğünce sağlıklı bir toplum yetiştirmek için bu tür eğitimlere devam edileceği bilgisi alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.