OPTİMA YAZILIM ŞİRKETİNDEN MOBİLYA İÇ MEKAN TASARIM ALANINA DESTEK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2013 - 11:16, Güncelleme: 24.05.2013 - 11:16
 

OPTİMA YAZILIM ŞİRKETİNDEN MOBİLYA İÇ MEKAN TASARIM ALANINA DESTEK

Türkiye?nin önde gelen yazılım firması ??Optima Yazılım ?? , Seydişehir Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mobilya İç Mekan Tasarım Alanı öğrencilerinin laboratuvarlarda Tasarım derslerinde kullandığı ; Mutfak, banyo , yatak odası ve İç mekan tasarımı yapabilen piyasa değeri 15000 lira olan 6 adet tasarım programını hediye etti.

Türkiye’nin önde gelen yazılım firması  ‘’Optima Yazılım ‘’ ,  Seydişehir Teknik Ve Endüstri  Meslek Lisesi Mobilya İç Mekan Tasarım Alanı öğrencilerinin laboratuvarlarda Tasarım derslerinde kullandığı ;  Mutfak, banyo , yatak odası ve İç mekan tasarımı yapabilen piyasa değeri 15000  lira olan 6 adet tasarım programını  hediye etti. Firma yetkilileri  yaptıkları açıklamada Bilgisayarlı İç Mimari ve tasarımcı açığının çok fazla olduğunu söylediler. Bu alanda eğitim veren 3- 5 okuldan biri olan Seydişehir Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayarlı İç Mekan Tasarım Ressamlığı Dalı öğrencilerinin eğitiminde katkı sağlayacak çizim ve tasarım programını Alan Şefi Ömer DİNÇSOY ‘ a teslim ettiler ve bu alan öğrencilerine her zaman yardımcı olabileceklerini belirttiler.  Türkiye ‘nin önde gelen tasarım ve yazılım firmalarından olan Optima Yazılım firmasına teşekkür eden DİNÇSOY öğrencilerimizin eğitiminde çok yararlı olacağına inandığım bu programı kazandırdıkları için  mutlu olduklarını söyledi.         Mobilya İç Mekan Tasarım Alanı Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayarlı İç Mekan Ressamlığı dalına ilginin çok fazla olduğunu ve şu an 9 ve  10 .sınıflarda toplam 29 öğrenci ile eğitime devam ettiklerini ve 8 kız öğrencinin bu alanı tercih ettiğini belirtti. Bu alanda okuyup mezun olan öğrencilerin hem kamuda hem de özel sektörde iş sıkıntısının olmadığını ve Özel birçok Üniversitenin  Teknoloji Fakülteleri , İç Mimarlık ve Mimarlık fakültelerine kontenjandan faydalanarak girebileceklerini Mobilya İç mekan Tasarım Öğretmenliği ve A. İşleri End. Mühendisliğine ise ek puan verilerek yerleşebileceklerini söyledi.        Okul Müdürü Sedat VURAL ise “Okulumuza bu önemli tasarım programlarını hediye eden firma yetkililerine teşekkür ederim. Anadolu Teknik Liselerine ilginin her geçen yıl daha da artıyor.Bu alanda eğitim gören öğrencilerin iş sıkıntısı çekmeyecekler.” Dedi.i.
Türkiye?nin önde gelen yazılım firması ??Optima Yazılım ?? , Seydişehir Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mobilya İç Mekan Tasarım Alanı öğrencilerinin laboratuvarlarda Tasarım derslerinde kullandığı ; Mutfak, banyo , yatak odası ve İç mekan tasarımı yapabilen piyasa değeri 15000 lira olan 6 adet tasarım programını hediye etti.

Türkiye’nin önde gelen yazılım firması  ‘’Optima Yazılım ‘’ ,  Seydişehir Teknik Ve Endüstri  Meslek Lisesi Mobilya İç Mekan Tasarım Alanı öğrencilerinin laboratuvarlarda Tasarım derslerinde kullandığı ;  Mutfak, banyo , yatak odası ve İç mekan tasarımı yapabilen piyasa değeri 15000  lira olan 6 adet tasarım programını  hediye etti.

Firma yetkilileri  yaptıkları açıklamada Bilgisayarlı İç Mimari ve tasarımcı açığının çok fazla olduğunu söylediler. Bu alanda eğitim veren 3- 5 okuldan biri olan Seydişehir Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayarlı İç Mekan Tasarım Ressamlığı Dalı öğrencilerinin eğitiminde katkı sağlayacak çizim ve tasarım programını Alan Şefi Ömer DİNÇSOY ‘ a teslim ettiler ve bu alan öğrencilerine her zaman yardımcı olabileceklerini belirttiler.

 Türkiye ‘nin önde gelen tasarım ve yazılım firmalarından olan Optima Yazılım firmasına teşekkür eden DİNÇSOY öğrencilerimizin eğitiminde çok yararlı olacağına inandığım bu programı kazandırdıkları için  mutlu olduklarını söyledi.

        Mobilya İç Mekan Tasarım Alanı Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayarlı İç Mekan Ressamlığı dalına ilginin çok fazla olduğunu ve şu an 9 ve  10 .sınıflarda toplam 29 öğrenci ile eğitime devam ettiklerini ve 8 kız öğrencinin bu alanı tercih ettiğini belirtti. Bu alanda okuyup mezun olan öğrencilerin hem kamuda hem de özel sektörde iş sıkıntısının olmadığını ve Özel birçok Üniversitenin  Teknoloji Fakülteleri , İç Mimarlık ve Mimarlık fakültelerine kontenjandan faydalanarak girebileceklerini Mobilya İç mekan Tasarım Öğretmenliği ve A. İşleri End. Mühendisliğine ise ek puan verilerek yerleşebileceklerini söyledi.

       Okul Müdürü Sedat VURAL ise “Okulumuza bu önemli tasarım programlarını hediye eden firma yetkililerine teşekkür ederim. Anadolu Teknik Liselerine ilginin her geçen yıl daha da artıyor.Bu alanda eğitim gören öğrencilerin iş sıkıntısı çekmeyecekler.” Dedi.i.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.