ORTADAN BÖLÜNEN TRAKTÖRDEN YARALI KURTULDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2015 - 02:44, Güncelleme: 06.11.2015 - 02:44
 

ORTADAN BÖLÜNEN TRAKTÖRDEN YARALI KURTULDU

Seydişehir?de otomobil ile çarpışan traktör ikiye bölündü, sürücü kazayı yaralı atlattı.

Kaza Seydişehir- Konya yolu 15. Kilometresi Gevrekli Mahallesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Hüseyin Öztürk (38) idaresinde ki 34 GM 9092 plakalı otomobil Konya’ dan Seydişehir istikametine seyir halinde iken, Gevrekli Mahallesinde bulunan sanayide traktörünün bakımını yaptırdıktan sonra Akçalar Mahallesine gitmek üzere karşıya geçmek isteyen  Kadir Akpınar (77) idaresindeki 42 K 8415 plakalı traktör ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile traktör ortadan ikiye bölünürken, otomobilde şarampole devrildi. Kazada her iki aracın sürücüleri ile otomobilde bulunan Aydın Turak (34) yaralandı. Yaralılar ambulanslar ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken traktör sürücüsü Kadir Akpınar’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza nedeni ile yaklaşık 1 saat yolda ulaşım tek şeritten verilirken, traktör yoldan kaldırılarak yolun yıkanmasının ardından yol tekrar ulaşıma açıldı. Yetkililerce kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Seydişehir?de otomobil ile çarpışan traktör ikiye bölündü, sürücü kazayı yaralı atlattı.

Kaza Seydişehir- Konya yolu 15. Kilometresi Gevrekli Mahallesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Hüseyin Öztürk (38) idaresinde ki 34 GM 9092 plakalı otomobil Konya’ dan Seydişehir istikametine seyir halinde iken, Gevrekli Mahallesinde bulunan sanayide traktörünün bakımını yaptırdıktan sonra Akçalar Mahallesine gitmek üzere karşıya geçmek isteyen  Kadir Akpınar (77) idaresindeki 42 K 8415 plakalı traktör ile çarpıştı.

Çarpışmanın şiddeti ile traktör ortadan ikiye bölünürken, otomobilde şarampole devrildi. Kazada her iki aracın sürücüleri ile otomobilde bulunan Aydın Turak (34) yaralandı. Yaralılar ambulanslar ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken traktör sürücüsü Kadir Akpınar’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza nedeni ile yaklaşık 1 saat yolda ulaşım tek şeritten verilirken, traktör yoldan kaldırılarak yolun yıkanmasının ardından yol tekrar ulaşıma açıldı.

Yetkililerce kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.