Ortakaraören hayvancılık bölgesinde çıkan yangın korkuttu.

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.09.2023 - 21:48, Güncelleme: 28.09.2023 - 23:30
 

Ortakaraören hayvancılık bölgesinde çıkan yangın korkuttu.

Ortakaraören hayvancılık bölgesinde çıkan yangın korkuttu.

  Ortakaraören hayvancılık bölgesinde Mehmet Emin Oğul'a ait ahırda çıkan yangında çok sayıda saman balyası yanarken ahırda maddi hasar meydana geldi. Seydişehir Belediyesi ve Konya Büyükşehirin Seydişehir ve Ahırlıdan gelen itfaiye ekiplerince yangına kısa sürede müdahale edilirken yangın büyük uğraşlar sonucunda kontrol altına alınabildi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal olay yerine giderek yangın hakkında bilgi adı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yangının elektrik direklerinden çıktığı ön görülürken, olay yerinde soğutma çalışmaları devam ettiği bildirildi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.  
Ortakaraören hayvancılık bölgesinde çıkan yangın korkuttu.

 

Ortakaraören hayvancılık bölgesinde Mehmet Emin Oğul'a ait ahırda çıkan yangında çok sayıda saman balyası yanarken ahırda maddi hasar meydana geldi.

Seydişehir Belediyesi ve Konya Büyükşehirin Seydişehir ve Ahırlıdan gelen itfaiye ekiplerince yangına kısa sürede müdahale edilirken yangın büyük uğraşlar sonucunda kontrol altına alınabildi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal olay yerine giderek yangın hakkında bilgi adı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yangının elektrik direklerinden çıktığı ön görülürken, olay yerinde soğutma çalışmaları devam ettiği bildirildi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.