ORTAKARAÖREN'DE YIL SONU SERGİSİ DÜZENLENDİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.05.2022 - 14:42, Güncelleme: 24.05.2022 - 14:42
 

ORTAKARAÖREN'DE YIL SONU SERGİSİ DÜZENLENDİ

Seydişehir Ortakaraören Mahallesinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi.

Ev Tekstil Ürünleri ve El Sanatları sergisi açılışına, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Halk Eğitim Merkez Müdürü Refik Dereli, Siyasi Parti İlçe Başkanları, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sergide; Ev Tekstil Ürünleri  ve El Sanatları sergilendi. 
Seydişehir Ortakaraören Mahallesinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi.

Ev Tekstil Ürünleri ve El Sanatları sergisi açılışına, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Halk Eğitim Merkez Müdürü Refik Dereli, Siyasi Parti İlçe Başkanları, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergide; Ev Tekstil Ürünleri  ve El Sanatları sergilendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.