OSTİM MÜDÜRÜNDEN GAZETEMİZİ ZİYARET

Güncel (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.11.2021 - 01:54, Güncelleme: 14.11.2021 - 01:34
 

OSTİM MÜDÜRÜNDEN GAZETEMİZİ ZİYARET

Ankara Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hemşerimiz  Adem Arıcı Seydişehir Toroslar Gazetesini ziyaret etti.

Türkiye’nin en büyük organize sanayilerinden biri olan 7000 den fazla üyesi bulunan OSTİM’in uzun süredir müdürlüğünü yapan Adem Arıcı gazetemizi ziyaretlerinde Türkiye’nin sanayileşmesindeki öneme dikkat çekti. Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan fabrikaların verimliliğine ve Türkiye ekonomisine yaptığı katkılara değinen Arıcı “Şuanda OSTİM ‘de üretim yapan fabrikalarımız harıl harıl çalışıyor. İşleri de iyi .Katma değeri yüksek ve nitelikli ürünler üretmeleri birçoğunun ihracata yönelik çalışmalarından kaynaklanıyor. Türkiye’de sanayileşmede son yıllarda yapılan atılımların en önemli nedeni Organize Sanayilerdir. Organize Sanayilerde ki başarılı çalışmaların kentlerin fiziksel ve sosyal gelişmelerine de büyük katkı sağladığını” belirtti.
Ankara Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hemşerimiz  Adem Arıcı Seydişehir Toroslar Gazetesini ziyaret etti.

Türkiye’nin en büyük organize sanayilerinden biri olan 7000 den fazla üyesi bulunan OSTİM’in uzun süredir müdürlüğünü yapan Adem Arıcı gazetemizi ziyaretlerinde Türkiye’nin sanayileşmesindeki öneme dikkat çekti.

Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan fabrikaların verimliliğine ve Türkiye ekonomisine yaptığı katkılara değinen Arıcı “Şuanda OSTİM ‘de üretim yapan fabrikalarımız harıl harıl çalışıyor. İşleri de iyi .Katma değeri yüksek ve nitelikli ürünler üretmeleri birçoğunun ihracata yönelik çalışmalarından kaynaklanıyor. Türkiye’de sanayileşmede son yıllarda yapılan atılımların en önemli nedeni Organize Sanayilerdir. Organize Sanayilerde ki başarılı çalışmaların kentlerin fiziksel ve sosyal gelişmelerine de büyük katkı sağladığını” belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.