OTEL SAHİBİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Güncel 18.01.2023 - 14:42, Güncelleme: 18.01.2023 - 14:42
 

OTEL SAHİBİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Grand Safir otelin sahibi Yunus Çiğdem cezaevi kütüphanesine çok sayıda kitap bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi.

Grand Safir Otel İşletmesi sahibi Yunus Çiğdem, Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği, ceza infaz kurumu kütüphaneleri için düzenlenen "Kitap iyileştirir" sloganıyla başlayan kitap bağış kampanyasına katkı sağlamak için kırtasiyeden roman türü tüm kitapları aldı. Kitapların alındığı Kırtasiye Sahibi Fahrettin Sağlam ise “Yıllardır kitapçılık yapıyoruz. İlk defa böyle bir şey başımıza geliyor. Kitap okumanın azaldığı ve kitap satışlarının azaldığı bu süreçte Yunus Beyin bu davranışı kitap okuma alışkanlığı kazandırması bakımından çok önemli. Takdire şayan bir davranış. Kendisine teşekkür ediyorum.”      
Grand Safir otelin sahibi Yunus Çiğdem cezaevi kütüphanesine çok sayıda kitap bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi.

Grand Safir Otel İşletmesi sahibi Yunus Çiğdem, Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği, ceza infaz kurumu kütüphaneleri için düzenlenen "Kitap iyileştirir" sloganıyla başlayan kitap bağış kampanyasına katkı sağlamak için kırtasiyeden roman türü tüm kitapları aldı.

Kitapların alındığı Kırtasiye Sahibi Fahrettin Sağlam ise “Yıllardır kitapçılık yapıyoruz. İlk defa böyle bir şey başımıza geliyor. Kitap okumanın azaldığı ve kitap satışlarının azaldığı bu süreçte Yunus Beyin bu davranışı kitap okuma alışkanlığı kazandırması bakımından çok önemli. Takdire şayan bir davranış. Kendisine teşekkür ediyorum.”  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.