ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI FUTBOL TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON ALÜMİNYUM MÜDÜRLÜĞÜ

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2019 - 11:44, Güncelleme: 02.11.2019 - 11:44
 

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI FUTBOL TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON ALÜMİNYUM MÜDÜRLÜĞÜ

Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şubesi’nin düzenlediği Dostluk Temalı 2. Halı Saha Futbol Turnuvası’nda Alüminyum Müdürlüğü şampiyon oldu.

ETİ A.Ş.’den 11 müdürlüğün katıldığı ve 24 gün süren ve büyük ilgi gören turnuvanın finalinde Alümina Müdürlüğü ile Alüminyum Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadele sonucunda takımlar 1-1 berabere kalınca penaltılara geçildi. Atılan penaltılar sonucunda Alüminyum Müdürlüğü 9-8 kazanarak kupayı almaya hak kazandı. Kupa töreni renkli görüntülere sahne oldu. Şarlak Halı Saha Arena’da oynanan final maçına çok sayıda seyirci ve Eti Alüminyum çalışanlarının yanı sıra Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ankara’dan Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel, Genel Sekreter Hicret Bozoklu, İnsan Kaynakları Müdürü Zekeriya Yılmaz, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgüt temsilcileri katıldı. Uzun süren penaltı atışlarından sonra şampiyon olan Alüminyum Müdürlüğü, kupayı Kaymakam Aydın Erdoğan’ın ellerinden aldı. En centilmen oyuncu plaketini ise Eti Alüminyum A.Ş. Kalite Kontrol ve AR-GE Müdürlüğü çalışanlarından Kadir Ekinci’ye Belediye Başkanı Mehmet Tutal takdim etti. Turnuvanın en iyi üç oyuncusu seçilen; Sıtkı Küçük’e Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel, Yunus Emre Ağar’a İnsan Kaynakları Müdürü Zekeriya Yılmaz ve Harun Sakar’a CHP İlçe Başkanı Orhan Özel tarafından plaketleri takdim edildi. Turnuvanın en iyi hakemi seçilen Abdullah Yaman’a ise Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Ferhat Çelikbaş tarafından plaketi takdim edildi.
Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şubesi’nin düzenlediği Dostluk Temalı 2. Halı Saha Futbol Turnuvası’nda Alüminyum Müdürlüğü şampiyon oldu.

ETİ A.Ş.’den 11 müdürlüğün katıldığı ve 24 gün süren ve büyük ilgi gören turnuvanın finalinde Alümina Müdürlüğü ile Alüminyum Müdürlüğü karşı karşıya geldi.

Kıran kırana geçen mücadele sonucunda takımlar 1-1 berabere kalınca penaltılara geçildi.

Atılan penaltılar sonucunda Alüminyum Müdürlüğü 9-8 kazanarak kupayı almaya hak kazandı. Kupa töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Şarlak Halı Saha Arena’da oynanan final maçına çok sayıda seyirci ve Eti Alüminyum çalışanlarının yanı sıra Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ankara’dan Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel, Genel Sekreter Hicret Bozoklu, İnsan Kaynakları Müdürü Zekeriya Yılmaz, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgüt temsilcileri katıldı.

Uzun süren penaltı atışlarından sonra şampiyon olan Alüminyum Müdürlüğü, kupayı Kaymakam Aydın Erdoğan’ın ellerinden aldı.

En centilmen oyuncu plaketini ise Eti Alüminyum A.Ş. Kalite Kontrol ve AR-GE Müdürlüğü çalışanlarından Kadir Ekinci’ye Belediye Başkanı Mehmet Tutal takdim etti.

Turnuvanın en iyi üç oyuncusu seçilen; Sıtkı Küçük’e Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel, Yunus Emre Ağar’a İnsan Kaynakları Müdürü Zekeriya Yılmaz ve Harun Sakar’a CHP İlçe Başkanı Orhan Özel tarafından plaketleri takdim edildi.

Turnuvanın en iyi hakemi seçilen Abdullah Yaman’a ise Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Ferhat Çelikbaş tarafından plaketi takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.