ÖZEL KAMPÜS OKULU MARŞI ESERİ YAYINDA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2020 - 11:00, Güncelleme: 01.02.2020 - 11:00
 

ÖZEL KAMPÜS OKULU MARŞI ESERİ YAYINDA

İlçemizde yeni eser çalışmaları ile dikkat çeken müzik öğretmeni Serkan YILMAZ ‘ın son çalışması özel kampüs okuluna oldu.

İlçemizde daha önce Mahmut Esat Orta Okul marşı, imam Hatip Orta Okul marşı yapan öğretmenimiz,3 üncü olarak da Özel Kampüs Okulu marşı  çalışmasını tamamlayarak yayınladı. Öğretmenimiz ’’ ilçede Sanat ,Müzik ile eğitime olumlu yönde bir nebzede olsa katkı yapmak adına yaptığımız 3 hediye eserlerimizin okullar ile ilgisi olan başta öğrenciler ve herkese hayırlı olmasını diler,saygılarımızı sunar ,katkısı olanlara teşekkür ederiz ‘’dedi. Kendi eserleri ve yeni ürünler adına şu ana kadar 13  esere ulaşan Müzik öğretmeni ,yerel sanatçımız Serkan YILMAZ bu anlamda  ilçemizde bir ilkede imza atmış oldu. Yeni eser çalışmalarına nasipse devam edeceğini belirten öğretmenimize ,ilçemize ve ülkemize  yeni eserler  kazandırma adında yaptığı çalışmalarından dolayı tebrik, teşekkür eder,başarılarının devamını dileriz.
İlçemizde yeni eser çalışmaları ile dikkat çeken müzik öğretmeni Serkan YILMAZ ‘ın son çalışması özel kampüs okuluna oldu.

İlçemizde daha önce Mahmut Esat Orta Okul marşı, imam Hatip Orta Okul marşı yapan öğretmenimiz,3 üncü olarak da Özel Kampüs Okulu marşı  çalışmasını tamamlayarak yayınladı.

Öğretmenimiz ’’ ilçede Sanat ,Müzik ile eğitime olumlu yönde bir nebzede olsa katkı yapmak adına yaptığımız 3 hediye eserlerimizin okullar ile ilgisi olan başta öğrenciler ve herkese hayırlı olmasını diler,saygılarımızı sunar ,katkısı olanlara teşekkür ederiz ‘’dedi.

Kendi eserleri ve yeni ürünler adına şu ana kadar 13  esere ulaşan Müzik öğretmeni ,yerel sanatçımız Serkan YILMAZ bu anlamda  ilçemizde bir ilkede imza atmış oldu. Yeni eser çalışmalarına nasipse devam edeceğini belirten öğretmenimize ,ilçemize ve ülkemize  yeni eserler  kazandırma adında yaptığı çalışmalarından dolayı tebrik, teşekkür eder,başarılarının devamını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.