ÖZEL ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ MEVLANA KONULU RESİM SERGİSİ AÇTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2015 - 06:23, Güncelleme: 17.12.2015 - 06:23
 

ÖZEL ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ MEVLANA KONULU RESİM SERGİSİ AÇTI

Özel Özgüven Sistem Koleji, Hz. Mevlana konulu sergi açtı.

“Her gün bir yerden geçmek, ne iyi; her gün bir yere konmak, ne güzel. Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş. Dünle beraber gitti cancağızım, ne kadar söz varsa düne ait. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.” Hz. Mevlana Sergi Şaban Cengiz Kültür Merkez’inde saat 10.00’da açıldı. Sergide her sınıf düzeyinde öğrencilerin ve Görsel sanatlar öğretmeni Arzu Bayram’ın yaptığı resimler yer almaktadır. Sergiye ilçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit  ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal katıldı. Okul Genel Müdürü Fatih Küçük; Sergiye gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu belirterek, katılımcılara teşekkür etti.
Özel Özgüven Sistem Koleji, Hz. Mevlana konulu sergi açtı.

“Her gün bir yerden geçmek, ne iyi; her gün bir yere konmak, ne güzel. Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş. Dünle beraber gitti cancağızım, ne kadar söz varsa düne ait. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.” Hz. Mevlana

Sergi Şaban Cengiz Kültür Merkez’inde saat 10.00’da açıldı. Sergide her sınıf düzeyinde öğrencilerin ve Görsel sanatlar öğretmeni Arzu Bayram’ın yaptığı resimler yer almaktadır.

Sergiye ilçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit  ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal katıldı.

Okul Genel Müdürü Fatih Küçük; Sergiye gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.