ÖZGÜVENDEN MANGAL PARTİSİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2018 - 04:13, Güncelleme: 01.08.2018 - 04:13
 

ÖZGÜVENDEN MANGAL PARTİSİ

Kuğulu parkta yeni sezon öncesi personeliyle buluşan Özgüven Koleji, ideallerini basın mensuplarıyla paylaştı.

            Yeni göreve getirilen okul müdürü Hüseyin Kayanında basın mensuplarına tanıtıldığı Kuğulu Parktaki mangal partisinde, iyi bir ekip olduklarını ideallerinin bölgenin en iyi okulu ve Türkiye’nin adından söz edilir bir okulu olmak için çaba harcayacaklarını, bu ideali başarmak için Özgüven Kolejinde her şeyin tam olduğu belirtildi.        Okul öğretmenleri çalışanları, okul kurucu üye Hacı Göncü ve okul müdürü Hüseyin Kayanın katıldığı Kuğulu Mangal Partisi buluşmasında, Basın mensuplarına okulun durumu hakkında bilgi verildi. Basın mensuplarından daha iyi bir okul oluşturmak için düşünceleri alındı.        Buluşmada hoş geldin konuşmasını yapan Hacı Göncü, ’Biz bu okulu 4 ortak beraber kurduk. Okulu kurarken ticaret birimi olarak bakmadık. İyi bir eğitim kurumu olmak için her türlü çalışmayı ve fedakârlığı yapıyoruz. Tek düşüncemiz bu güzel ilçeye iyi bir eğitim kurumu kazandırmaktır’’ dedi.        25 gün önce göreve başlayan çiçeği burnunda Hüseyin Kaya ise koleji hakkında iddialı konuştu.        Önce okul öğretmenlerine seslenen, Müdür Kaya; ‘’25 gün içinde sizleri tanıma fırsatı buldum. Siz Harika bir ekipsiniz. Sizinle 3 yıl içinde Özgüven Sistem Kolejini bölgenin en iyi okulu, 5 yıl içinde ise Türkiye’nin en tanınmış bir okulu yapacağız. Bu yemek hazır olmamızın buluşmasıdır. Bu günü, 1 Ağustos tarihini not düşün’’ dedi. Okul müdürü Kaya sözlerinin sonunda ‘’Özgüven Sistem Kolejini Seydişehir’in en güvenli okulu olduğunu ve hedeflerinin akademik başarı ve fazla sosyal etkinlik yerine, kaliteli sosyal etkinlik yapmak’’ olacağını söyledi.
Kuğulu parkta yeni sezon öncesi personeliyle buluşan Özgüven Koleji, ideallerini basın mensuplarıyla paylaştı.

 

          Yeni göreve getirilen okul müdürü Hüseyin Kayanında basın mensuplarına tanıtıldığı Kuğulu Parktaki mangal partisinde, iyi bir ekip olduklarını ideallerinin bölgenin en iyi okulu ve Türkiye’nin adından söz edilir bir okulu olmak için çaba harcayacaklarını, bu ideali başarmak için Özgüven Kolejinde her şeyin tam olduğu belirtildi.

       Okul öğretmenleri çalışanları, okul kurucu üye Hacı Göncü ve okul müdürü Hüseyin Kayanın katıldığı Kuğulu Mangal Partisi buluşmasında, Basın mensuplarına okulun durumu hakkında bilgi verildi. Basın mensuplarından daha iyi bir okul oluşturmak için düşünceleri alındı.

       Buluşmada hoş geldin konuşmasını yapan Hacı Göncü, ’Biz bu okulu 4 ortak beraber kurduk. Okulu kurarken ticaret birimi olarak bakmadık. İyi bir eğitim kurumu olmak için her türlü çalışmayı ve fedakârlığı yapıyoruz. Tek düşüncemiz bu güzel ilçeye iyi bir eğitim kurumu kazandırmaktır’’ dedi.

       25 gün önce göreve başlayan çiçeği burnunda Hüseyin Kaya ise koleji hakkında iddialı konuştu.

       Önce okul öğretmenlerine seslenen, Müdür Kaya; ‘’25 gün içinde sizleri tanıma fırsatı buldum. Siz Harika bir ekipsiniz. Sizinle 3 yıl içinde Özgüven Sistem Kolejini bölgenin en iyi okulu, 5 yıl içinde ise Türkiye’nin en tanınmış bir okulu yapacağız. Bu yemek hazır olmamızın buluşmasıdır. Bu günü, 1 Ağustos tarihini not düşün’’ dedi.

Okul müdürü Kaya sözlerinin sonunda ‘’Özgüven Sistem Kolejini Seydişehir’in en güvenli okulu olduğunu ve hedeflerinin akademik başarı ve fazla sosyal etkinlik yerine, kaliteli sosyal etkinlik yapmak’’ olacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.