ÖZTÜRKLEVENT ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KARİKATÜRÜ ANLATTI.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2018 - 04:04, Güncelleme: 10.10.2018 - 04:04
 

ÖZTÜRKLEVENT ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KARİKATÜRÜ ANLATTI.

Karikatür sanatçımız Ahmet ÖZTÜRKLEVENT Fen Lisesinde yaptığı ilk sunumdan sonra ilçemizdeki ikinci sunumunu Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrencilerine yaptı.

            Sunuma Dekan Prof. DR. Hüseyin ARIKAN’da katıldı.             Programdan sonra fakülte adına karikatür sanatçısı Ahmet ÖZTÜRLEVENTE bir tablo hediye eden ARIKAN memnuniyetini dile getirdi.             Konuşmasına öğrencilere Hoş geldiniz diyerek başlayan ve sunuma katılmalarından dolayı öğrencilere teşekkür eden ÖZTÜRKLEVENT karikatürlerinde genellikle çevre, terör ve savaş gibi konuları işlediğini, karikatürcülerin savaşlara ve teröre karşı olduğunu söyledi.             Fakülte amfisinde yapılan sunumda, Uluslararası ödüllere sahip kendisine ait karikatürleri yanı sıra, Karikatür sanatı üzerine bilgi veren hemşerimiz Karikatürist Ahmet ÖZTÜRKLEVENT’e sunuma katılan öğrenciler büyük ilgi gösterdi.             Öğrencilerin ilgiyle izlediği sunumdan sonra Fakülte Dekanı PROF Dr. Hüseyin ARIKAN’ın makamını ziyaret eden ÖZTÜRKLEVENT burada Dekan ARIKAN ve hocalarla bir süre sohbet etti.             Dekan ARIKAN’ın yakından tanıdığı ve çok sevdiği karikatürist Ahmet ÖZTÜRKLEVENT’i üniversite de görmekten mutlu olduğunu belirterek; ‘’ Gerçekten önemli bir sunumdu. Bizzat kendim çok etkilendim. Sunuma katılan Öğrenciler de bu tür programlarda sıkıldıklarını görüyorduk ama sizin sunumunuza ilgi göstermeleri beni mutlu etti’’ dedi.          
Karikatür sanatçımız Ahmet ÖZTÜRKLEVENT Fen Lisesinde yaptığı ilk sunumdan sonra ilçemizdeki ikinci sunumunu Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrencilerine yaptı.

            Sunuma Dekan Prof. DR. Hüseyin ARIKAN’da katıldı.

            Programdan sonra fakülte adına karikatür sanatçısı Ahmet ÖZTÜRLEVENTE bir tablo hediye eden ARIKAN memnuniyetini dile getirdi.

            Konuşmasına öğrencilere Hoş geldiniz diyerek başlayan ve sunuma katılmalarından dolayı öğrencilere teşekkür eden ÖZTÜRKLEVENT karikatürlerinde genellikle çevre, terör ve savaş gibi konuları işlediğini, karikatürcülerin savaşlara ve teröre karşı olduğunu söyledi.

            Fakülte amfisinde yapılan sunumda, Uluslararası ödüllere sahip kendisine ait karikatürleri yanı sıra, Karikatür sanatı üzerine bilgi veren hemşerimiz Karikatürist Ahmet ÖZTÜRKLEVENT’e sunuma katılan öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

            Öğrencilerin ilgiyle izlediği sunumdan sonra Fakülte Dekanı PROF Dr. Hüseyin ARIKAN’ın makamını ziyaret eden ÖZTÜRKLEVENT burada Dekan ARIKAN ve hocalarla bir süre sohbet etti.

            Dekan ARIKAN’ın yakından tanıdığı ve çok sevdiği karikatürist Ahmet ÖZTÜRKLEVENT’i üniversite de görmekten mutlu olduğunu belirterek; ‘’ Gerçekten önemli bir sunumdu. Bizzat kendim çok etkilendim. Sunuma katılan Öğrenciler de bu tür programlarda sıkıldıklarını görüyorduk ama sizin sunumunuza ilgi göstermeleri beni mutlu etti’’ dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.