ÖZYÜKSEL ?BAYRAK HER YERE, DİREĞİ İTLERE?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2014 - 12:20, Güncelleme: 11.06.2014 - 12:20
 

ÖZYÜKSEL ?BAYRAK HER YERE, DİREĞİ İTLERE?

Seydişehir Ülkü OcaklarıBaşkanı Abdullah Özyükseltüm vatandaşlarımızı evlerine, işyerlerine, araçlarına şehit kanından rengini almış , Yüce Türk Milletinin Bağımsızlık, onur ve namusunun sembolü olan Şanlı Bayrağı asmaya davet etti.

“Türkiye Cumhuriyeti devleti sınırları dışında, bayrağımızı indirmeye kalkan iti bayrağa ulaşmadan vurup, o bayrak direğinin dibine indiren bir ülkeden,Türkiye Cumhuriyeti Sınırları içinde,üstelik askeri bir birlikteki bayrağını indirten, yöneticilerinin sustuğu, bölücülerin ‘CİCİ ÇOCUK’ ilan edildiği, desteklenip semirtildiği bir ülke haline geldik...  Sorumluları derhal istifa etmeye çağırıyoruz..  Televizyonlarda ve basında bayrağın isminin değiştirilmesi tekliflerinin tartışıldığı, İçinde Türk Geçiyor diye  andımızın kaldırıldığı, BAYRAK REKLAMI YAPANLARIN, BAYRAK İÇİN CANINI VERENLERDEN DAHA ÖNE ÇIKTIĞI, BÖLÜCÜLÜĞÜN PİRİM YAPTIĞI, VATANDAŞA JOP olarak yansıyan devlet elinin  BÖLÜCÜYE  ŞEFKAT eli olduğunu  gören Yüce Milletim;  ARTIK YETER. ARTIK SUSMANIN SANA KAZANDIRACAĞI BİRŞEY KALMADIĞI GİBİ ZARARI HADDİ AŞTI. UYAN VE NAMUSUNA, BAYRAĞINA SAHİP ÇIK.  Bu gün İte it diye, haine hain diyen Türk milliyetçileri, Ülkü Ocaklarının öncülüğünde Türkiye genelinde yürüyüşler ve basın açıklamaları ile bu şerefsiz saldırıya tepki göstermektedir.  Bayrağına, ülkesine sahip çıkan herkes bu kutlu sese kulak vermelidir. Bu vatan ve namus borcudur. Seydişehir Ülkü Ocakları olarak, tüm vatandaşlarımızı evlerine, işyerlerine, araçlarına  şehit kanından rengini almış , Yüce Türk Milletinin Bağımsızlık, onur ve namusunun sembolü olan Şanlı BAYRAĞIMIZI ASMAYA DAVET EDİYORUZ”
Seydişehir Ülkü OcaklarıBaşkanı Abdullah Özyükseltüm vatandaşlarımızı evlerine, işyerlerine, araçlarına şehit kanından rengini almış , Yüce Türk Milletinin Bağımsızlık, onur ve namusunun sembolü olan Şanlı Bayrağı asmaya davet etti.

“Türkiye Cumhuriyeti devleti sınırları dışında, bayrağımızı indirmeye kalkan iti bayrağa ulaşmadan vurup, o bayrak direğinin dibine indiren bir ülkeden,Türkiye Cumhuriyeti Sınırları içinde,üstelik askeri bir birlikteki bayrağını indirten, yöneticilerinin sustuğu, bölücülerin ‘CİCİ ÇOCUK’ ilan edildiği, desteklenip semirtildiği bir ülke haline geldik...  Sorumluları derhal istifa etmeye çağırıyoruz.. 

Televizyonlarda ve basında bayrağın isminin değiştirilmesi tekliflerinin tartışıldığı, İçinde Türk Geçiyor diye  andımızın kaldırıldığı, BAYRAK REKLAMI YAPANLARIN, BAYRAK İÇİN CANINI VERENLERDEN DAHA ÖNE ÇIKTIĞI, BÖLÜCÜLÜĞÜN PİRİM YAPTIĞI, VATANDAŞA JOP olarak yansıyan devlet elinin  BÖLÜCÜYE  ŞEFKAT eli olduğunu  gören Yüce Milletim;

 ARTIK YETER.

ARTIK SUSMANIN SANA KAZANDIRACAĞI BİRŞEY KALMADIĞI GİBİ ZARARI HADDİ AŞTI.

UYAN VE NAMUSUNA, BAYRAĞINA SAHİP ÇIK.

 Bu gün İte it diye, haine hain diyen Türk milliyetçileri, Ülkü Ocaklarının öncülüğünde Türkiye genelinde yürüyüşler ve basın açıklamaları ile bu şerefsiz saldırıya tepki göstermektedir.  Bayrağına, ülkesine sahip çıkan herkes bu kutlu sese kulak vermelidir. Bu vatan ve namus borcudur.

Seydişehir Ülkü Ocakları olarak, tüm vatandaşlarımızı evlerine, işyerlerine, araçlarına  şehit kanından rengini almış , Yüce Türk Milletinin Bağımsızlık, onur ve namusunun sembolü olan Şanlı BAYRAĞIMIZI ASMAYA DAVET EDİYORUZ”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.