PAKİSTANLILAR SULAMA SİSTEMLERİ İLE İLGİLİ İNCELEMEDE BULUNDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2021 - 04:27, Güncelleme: 22.10.2021 - 04:27
 

PAKİSTANLILAR SULAMA SİSTEMLERİ İLE İLGİLİ İNCELEMEDE BULUNDU

Basınçlı kapama sulama sistemleri ile ilgili bilgi almak için Pakistan ekibi Seydişehir'e geldi.

Pakistan heyeti kendi ülkelerinde de uygulamak istedikleri modern sulama sistemlerini görmek amacı ile Seydişehir Oğlakçı, Tol barajı ve sulamasında incelemelerde bulundu. 15 kişilik Bürokratlardan oluşan Pakistan heyetine DSİ 4. Bölge Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri ve Seydişehir Sulama Birliği Başkanı Osman Güzel,  eşlik etti. Seydişehir Oğlakçı ve Tol Barajındaki basınçlı kapalı sulama sistemleri ile ilgili yapım ve işletme aşaması ile ilgili bilgi verilen Pakistanlı Heyetle karşılıklı teknik bilgiler paylaşıldı. İlçemizde 2 gün kalan heyet Çumra ve Antalya’da incelemelerde bulunacağı öğrenildi. İlçemizde incelemelerde bulunan Pakistan heyeti onuruna Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal Adile Baysal Kültür Evinde akşam yemeği verdi. Haber: Arzu Saylam  
Basınçlı kapama sulama sistemleri ile ilgili bilgi almak için Pakistan ekibi Seydişehir'e geldi.

Pakistan heyeti kendi ülkelerinde de uygulamak istedikleri modern sulama sistemlerini görmek amacı ile Seydişehir Oğlakçı, Tol barajı ve sulamasında incelemelerde bulundu.

15 kişilik Bürokratlardan oluşan Pakistan heyetine DSİ 4. Bölge Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri ve Seydişehir Sulama Birliği Başkanı Osman Güzel,  eşlik etti.

Seydişehir Oğlakçı ve Tol Barajındaki basınçlı kapalı sulama sistemleri ile ilgili yapım ve işletme aşaması ile ilgili bilgi verilen Pakistanlı Heyetle karşılıklı teknik bilgiler paylaşıldı.

İlçemizde 2 gün kalan heyet Çumra ve Antalya’da incelemelerde bulunacağı öğrenildi.

İlçemizde incelemelerde bulunan Pakistan heyeti onuruna Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal Adile Baysal Kültür Evinde akşam yemeği verdi.

Haber: Arzu Saylam

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.