Protokol ilk iftarını şehit aileleri ve gazilerle açtı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.04.2022 - 12:50, Güncelleme: 03.04.2022 - 12:50
 

Protokol ilk iftarını şehit aileleri ve gazilerle açtı

Seydişehir protokolü, Kaymakamlığın ev sahipliğinde şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi.

Kaymakam Deniz Pişkin organizasyonunda şehit ve gazi yakınları ile birlikte iftarını açtı. Bir dinlenme tesisleri Restoranında gerçekleşen davette konuşan Kaymakam Pişkin, ‘’Her yıl yaptığımız gibi bu yıl da Ramazan ayındaki ilk iftar soframızı şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve yakınlarıyla paylaşmaktan gurur ve mutluluk duyduk. ‪Kahramanlarımızın bize olan emanetlerine ve bıraktıkları mirasa ilelebet sahip çıkacağız.’’ dedi. Yemeğe Belediye başkanı Mehmet Tutal’ın yanı sıra diğer davetliler katıldı.
Seydişehir protokolü, Kaymakamlığın ev sahipliğinde şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi.

Kaymakam Deniz Pişkin organizasyonunda şehit ve gazi yakınları ile birlikte iftarını açtı. Bir dinlenme tesisleri Restoranında gerçekleşen davette konuşan Kaymakam Pişkin, ‘’Her yıl yaptığımız gibi bu yıl da Ramazan ayındaki ilk iftar soframızı şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve yakınlarıyla paylaşmaktan gurur ve mutluluk duyduk. ‪Kahramanlarımızın bize olan emanetlerine ve bıraktıkları mirasa ilelebet sahip çıkacağız.’’ dedi.

Yemeğe Belediye başkanı Mehmet Tutal’ın yanı sıra diğer davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.