RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2014 - 03:36, Güncelleme: 26.07.2014 - 03:36
 

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Başkan Atalay tüm Seydişehirlilerin Ramazan Bayramını kutlayarak bayramın ikinci günü Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu?nun katılacağı Belediye Düğün salonundaki bayramlaşma törenine tüm halkı davet etti.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Ramazan bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Atalay tüm Seydişehirlilerin Ramazan Bayramını kutlayarak bayramın ikinci günü Dışişleri Bakanı  Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı Belediye Düğün salonundaki bayramlaşma törenine tüm halkı  davet etti. İlçe Başkanı Kemalettin Atalay mesajında; “Nefislerin terbiye edildiği, birliğin ve dayanışmanın en güzel örneğinin sergilendiği rahmet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan-ı şerifi uğurlarken, Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, dini bayramlarımızın ilki olan Ramazan Bayramına içimiz buruk bir şekilde kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bizleri üzüntüye boğan İslam coğrafyasında yaşanan zulümler karşısında mazlum Müslüman kardeşlerimizi acımasızca katleden kâfirlere karşı tüm İslam âlemi olarak birlik ve beraberlik içerisinde ve aynı kararlılıkla tepki göstermemiz gerekmektedir. Bir kısım Müslüman ülkelerinde neşe içinde kutlanan bayramlar varken, diğer taraftan acı ve gözyaşının hâkim olduğu bir ortamda bayram kutlayan mümin kardeşlerimizin olduğu bir dünya gerçeğini de unutmamamız gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın milletimizin diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını temenni eder, başta Seydişehirli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan bayramlarını kutlar, sevdikleriyle birlikte daha nice bayramlara sağlıklı ve huzurlu bir şekilde erişmelerini yüce Allah’tan (c.c) niyaz ederim.” dedi. Başkan Aatalay mesajının sonunda “ Dışişleri Bakanı  Prof. Dr. SayınAhmet Davutoğlu’nun katılımıyla Bayramının 2.Günü (Salı) Saat 13:30 da Belediye Düğün Salonundaki bayramlaşma törenine tüm halkımız davetlidir.” Dedi.
Başkan Atalay tüm Seydişehirlilerin Ramazan Bayramını kutlayarak bayramın ikinci günü Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu?nun katılacağı Belediye Düğün salonundaki bayramlaşma törenine tüm halkı davet etti.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Ramazan bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Atalay tüm Seydişehirlilerin Ramazan Bayramını kutlayarak bayramın ikinci günü Dışişleri Bakanı  Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı Belediye Düğün salonundaki bayramlaşma törenine tüm halkı  davet etti.

İlçe Başkanı Kemalettin Atalay mesajında; “Nefislerin terbiye edildiği, birliğin ve dayanışmanın en güzel örneğinin sergilendiği rahmet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan-ı şerifi uğurlarken, Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, dini bayramlarımızın ilki olan Ramazan Bayramına içimiz buruk bir şekilde kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Bizleri üzüntüye boğan İslam coğrafyasında yaşanan zulümler karşısında mazlum Müslüman kardeşlerimizi acımasızca katleden kâfirlere karşı tüm İslam âlemi olarak birlik ve beraberlik içerisinde ve aynı kararlılıkla tepki göstermemiz gerekmektedir. Bir kısım Müslüman ülkelerinde neşe içinde kutlanan bayramlar varken, diğer taraftan acı ve gözyaşının hâkim olduğu bir ortamda bayram kutlayan mümin kardeşlerimizin olduğu bir dünya gerçeğini de unutmamamız gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın milletimizin diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını temenni eder, başta Seydişehirli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan bayramlarını kutlar, sevdikleriyle birlikte daha nice bayramlara sağlıklı ve huzurlu bir şekilde erişmelerini yüce Allah’tan (c.c) niyaz ederim.” dedi.

Başkan Aatalay mesajının sonunda “ Dışişleri Bakanı  Prof. Dr. SayınAhmet Davutoğlu’nun katılımıyla Bayramının 2.Günü (Salı) Saat 13:30 da Belediye Düğün Salonundaki bayramlaşma törenine tüm halkımız davetlidir.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.