REKABET UZAYINCA HER KESİM TEDİRGİN

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2013 - 02:09, Güncelleme: 12.12.2013 - 02:09
 

REKABET UZAYINCA HER KESİM TEDİRGİN

İki ay önce başlayan Seydişehir- Konya arası yolcu taşıyan minibüs firmalarının rekabeti hala devam ediyor.

İki ay önce başlayan Seydişehir- Konya arası yolcu taşıyan minibüs firmalarının rekabeti hala devam ediyor. Konya’ya yolcu taşıyan üç firma arasındaki rekabet dolayısıyla Seydişehir’den Konya’ya ve Konya’dan Seydişehir’e yolcular zararına  taşınıyor. Bu durumdan yolcular memnun kalırken Seydişehir esnafı ve otobüs şirketleri bu durumdan şikayetçiler. Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası da bu durumdan en fazla şoförlerin zarar gördüğünü söyledi. Esnaflar ise yolcu ücretleri rekabetten dolayı düşük olduğu zaman vatandaşlarımız alışverişini Konya’dan yapmaya başlıyor .Rekabetten önceki fiyatı yüksekti. Şuanda da çok düşük. Yaşanan  bu haksız rekabet doğru değil diyerek “Bu işte bir orta yol bulunursa çok iyi olur.” Dediler. Firma sahipleri mazot fiyatına yolcu taşıdıklarını belirterek bu sektöründe birçok kişi ekmek yiyor.Bu durum böyle devam ederse birçok arkadaşımızın işini kaybetmesinden endişe ediyoruz dediler. Seydişehir Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Ünvar ise “Milli servet havaya aktarılıyor.Bu işte çalışan şoför arkadaşlarımız evlerine ekmek götüremez durumdalar. Bu rekabetten en fazla zarar gören şoför arkadaşlarımız oluyor. Umarım yakın bir zamanda bu rekabet biter. “şeklinde konuştu.
İki ay önce başlayan Seydişehir- Konya arası yolcu taşıyan minibüs firmalarının rekabeti hala devam ediyor.

İki ay önce başlayan Seydişehir- Konya arası yolcu taşıyan minibüs firmalarının rekabeti hala devam ediyor.

Konya’ya yolcu taşıyan üç firma arasındaki rekabet dolayısıyla Seydişehir’den Konya’ya ve Konya’dan Seydişehir’e yolcular zararına  taşınıyor.

Bu durumdan yolcular memnun kalırken Seydişehir esnafı ve otobüs şirketleri bu durumdan şikayetçiler.

Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası da bu durumdan en fazla şoförlerin zarar gördüğünü söyledi.

Esnaflar ise yolcu ücretleri rekabetten dolayı düşük olduğu zaman vatandaşlarımız alışverişini Konya’dan yapmaya başlıyor .Rekabetten önceki fiyatı yüksekti. Şuanda da çok düşük. Yaşanan  bu haksız rekabet doğru değil diyerek “Bu işte bir orta yol bulunursa çok iyi olur.” Dediler.

Firma sahipleri mazot fiyatına yolcu taşıdıklarını belirterek bu sektöründe birçok kişi ekmek yiyor.Bu durum böyle devam ederse birçok arkadaşımızın işini kaybetmesinden endişe ediyoruz dediler.

Seydişehir Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Ünvar ise “Milli servet havaya aktarılıyor.Bu işte çalışan şoför arkadaşlarımız evlerine ekmek götüremez durumdalar. Bu rekabetten en fazla zarar gören şoför arkadaşlarımız oluyor. Umarım yakın bir zamanda bu rekabet biter. “şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.