REKTÖR ŞAHİN’DEN İLÇE EMNİYETİ’NE ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2020 - 01:40, Güncelleme: 08.05.2020 - 01:40
 

REKTÖR ŞAHİN’DEN İLÇE EMNİYETİ’NE ZİYARET

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’i makamında ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’den korona virüs ile alakalı Seydişehir’in durumu ile ilgili bilgi alan Rektör Şahin, emniyetin bu süreçteki başarılı çalışmalarından dolayı da tebrik etti. Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’de ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade ederek; “Hocamızın doktor olması hasebi ile korona virüs çalışmalarımız için engin bilgilerinden yararlandık. Ayrıca ziyarette bulunarak Seydişehir’e verdiği önemi bir kez daha bizlere göstermiş oldu ve bizleri de onurlandırmış oldu.” dedi.
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’i makamında ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’den korona virüs ile alakalı Seydişehir’in durumu ile ilgili bilgi alan Rektör Şahin, emniyetin bu süreçteki başarılı çalışmalarından dolayı da tebrik etti.

Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’de ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade ederek; “Hocamızın doktor olması hasebi ile korona virüs çalışmalarımız için engin bilgilerinden yararlandık. Ayrıca ziyarette bulunarak Seydişehir’e verdiği önemi bir kez daha bizlere göstermiş oldu ve bizleri de onurlandırmış oldu.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.