RESMİ BAYRAMLAŞMA KÜLTÜR EVİNDE GERÇEKLEŞTİ

Kültürümüz (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2017 - 12:30, Güncelleme: 25.06.2017 - 12:30
 

RESMİ BAYRAMLAŞMA KÜLTÜR EVİNDE GERÇEKLEŞTİ

Seydişehir’in resmi bayramlaşması Adile Baysal Kültür evinde gerçekleşti.

Şehitlik, şehit aileleri ve gazilerin de ziyaret edildiği bayramlaşmada emniyet ve jandarma mensupları, hastanede yatan hastalar, cezaevi mahkûmları da unutulmadı. Vekâleti dolayısıyla Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner’in katıldığı resmi bayramlaşmanın ev sahipliğini bu yıl belediye başkanı Mehmet Tutal yaptı. Adile Baysal Kültür evinde ki bayramlaşmaya katılan belediye başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, Garnizon Komutanı Fırat Ekinci, ilçe Jandarma Komutanı Burak Çelik, Siyasi Parti ilçe başkanları, büyükşehir belediye meclis üyeleri, oda ve dernek temsilcileri, basın kuruluşları, mahalle muhtarları, STK örgüt temsilcileri birlikte bayramlaştılar.
Seydişehir’in resmi bayramlaşması Adile Baysal Kültür evinde gerçekleşti.

Şehitlik, şehit aileleri ve gazilerin de ziyaret edildiği bayramlaşmada emniyet ve jandarma mensupları, hastanede yatan hastalar, cezaevi mahkûmları da unutulmadı.

Vekâleti dolayısıyla Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner’in katıldığı resmi bayramlaşmanın ev sahipliğini bu yıl belediye başkanı Mehmet Tutal yaptı.

Adile Baysal Kültür evinde ki bayramlaşmaya katılan belediye başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, Garnizon Komutanı Fırat Ekinci, ilçe Jandarma Komutanı Burak Çelik, Siyasi Parti ilçe başkanları, büyükşehir belediye meclis üyeleri, oda ve dernek temsilcileri, basın kuruluşları, mahalle muhtarları, STK örgüt temsilcileri birlikte bayramlaştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.