Saadet Partisi Seçim Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.02.2024 - 17:17, Güncelleme: 08.02.2024 - 17:17
 

Saadet Partisi Seçim Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor…

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Harun Erkan, seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleriyle sürdürüyor.

Seydişehir’de ilk adayını açıklayan parti olan Saadet Partisi, seçim çalışmalarına hız kesmeden dükkan dükkan gezerek devam ediyor. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Erkan, Eti Alüminyum işçilerine destek vermek için fabrika önüne giderek işçilerle de görüştü.   Yakın zamanda seçim beyannamesini açıklayarak halka duyuracak olan Saadet Partisi ve İlçe Teşkilatı adayı Harun Erkan, seçim çalışmalarını daha geniş kapsamda yürüteceklerini söyleyerek, Seydişehir’e hizmet için yarışta kendilerinin de olduğunu belirttiler.  
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Harun Erkan, seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleriyle sürdürüyor.

Seydişehir’de ilk adayını açıklayan parti olan Saadet Partisi, seçim çalışmalarına hız kesmeden dükkan dükkan gezerek devam ediyor.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Erkan, Eti Alüminyum işçilerine destek vermek için fabrika önüne giderek işçilerle de görüştü.

  Yakın zamanda seçim beyannamesini açıklayarak halka duyuracak olan Saadet Partisi ve İlçe Teşkilatı adayı Harun Erkan, seçim çalışmalarını daha geniş kapsamda yürüteceklerini söyleyerek, Seydişehir’e hizmet için yarışta kendilerinin de olduğunu belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.