SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ TAMAM...

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2019 - 01:39, Güncelleme: 16.11.2019 - 01:39
 

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ TAMAM...

Necmettin Erbakan Üniversitesi Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi binası zamanında tamamlanıyor.

Bölgemizde iş adamlığının yanı sıra hayırseverliği ile de bilinen, ilçemizde Beybo Tekstil’in sahibi Akkanat Holding Başkan Yardımcısı Kamil Akkanat’ın inşaatını üstlendiği Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin zamanında bitirilmesi Seydişehir halkı tarafından takdirle karşılandı. 2017 Kasım’da hafriyat çalışmaları başlayan, 2019’un Ekim ayında bitirilmesi planlanan; 3 Bin metrekare taban alan,  bodrum, zemin kat ve üzeri 3 kat olmak üzere toplam inşaat alanı 13 bin metrekare olan Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin inşaatının tamamlandığını ve ufak tefek eksikliklerin giderilmesiyle birlikte Kasım ayında üniversiteye devredileceği öğrenildi. 2018-2019 yıllarında eğitim öğretime başlayan Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi, kendi binası yapılıncaya kadar Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi binasında öğretime devam ediyordu. İnşaatın bitimi kış dönemine rast geldiği için önümüzdeki yıl fakültenin yeni binasında eğitim vereceği öğrenildi.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi binası zamanında tamamlanıyor.

Bölgemizde iş adamlığının yanı sıra hayırseverliği ile de bilinen, ilçemizde Beybo Tekstil’in sahibi Akkanat Holding Başkan Yardımcısı Kamil Akkanat’ın inşaatını üstlendiği Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin zamanında bitirilmesi Seydişehir halkı tarafından takdirle karşılandı.

2017 Kasım’da hafriyat çalışmaları başlayan, 2019’un Ekim ayında bitirilmesi planlanan; 3 Bin metrekare taban alan,  bodrum, zemin kat ve üzeri 3 kat olmak üzere toplam inşaat alanı 13 bin metrekare olan Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin inşaatının tamamlandığını ve ufak tefek eksikliklerin giderilmesiyle birlikte Kasım ayında üniversiteye devredileceği öğrenildi.

2018-2019 yıllarında eğitim öğretime başlayan Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi, kendi binası yapılıncaya kadar Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi binasında öğretime devam ediyordu.

İnşaatın bitimi kış dönemine rast geldiği için önümüzdeki yıl fakültenin yeni binasında eğitim vereceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.