ŞAKİROĞLU ÇEŞMESİ-KÜPE ÇUKURU-SEYDİŞEHİR YÜRÜYÜŞÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2014 - 04:07, Güncelleme: 16.09.2014 - 04:07
 

ŞAKİROĞLU ÇEŞMESİ-KÜPE ÇUKURU-SEYDİŞEHİR YÜRÜYÜŞÜ

Seydişehir?den 15 Dağ ve Doğa sever, ilçeye 40 km. uzaklıkta ve Bademli sınırları içinde bulunan Şakiroğlu Çeşmesinden başladıkları Küpe Çukuru - Seydişehir parkuru yürüyüş etkinliğini gerçekleştirdiler.

Seydişehir’den   15   Dağ ve Doğa  sever, ilçeye 40 km. uzaklıkta ve Bademli sınırları içinde bulunan Şakiroğlu  Çeşmesinden başladıkları    Küpe Çukuru  - Seydişehir  parkuru  yürüyüş etkinliğini gerçekleştirdiler. Seydişehir’den  minibüsle  Rezebelini  aşarak  Şakiroğlu  çeşmesine  ulaşan  15 yürek , su ikmallerini  yaptıktan sonra,  göçerlerin  yıllarca kullandıkları  kervan yolunu  takip  ederek  Küpe Çukuruna  ulaşarak,  Şekeroluk  ve  Avluk rotasından    Seydişehir’e  ancak akşam vakti  ulaşabilmişler.  Doğa severler  bu  parkurun;  bilinen  ve yürünen  parkurların , en uzununun  olduğunu  belirttiler.   Bu uzun ve yorucu, bir o kadarda  güzel doğa manzaralarını içinde  barındıran parkurun,  yürüyüş  etkinliğine  Ahmet Koyuncu, Ali Gören, Abdullah Tekin, Kadir Taş, Hüseyin Gören, Ali Akış, Murat Atalay, Ali Öz, H.Hasan Yıldız, Özer Ünüvar, Hilmi Yontar, Mesut Meraklı,  Mustafa Yıldırım, Okan Özdemir  ve  Yalçın Başpınar  katıldı.
Seydişehir?den 15 Dağ ve Doğa sever, ilçeye 40 km. uzaklıkta ve Bademli sınırları içinde bulunan Şakiroğlu Çeşmesinden başladıkları Küpe Çukuru - Seydişehir parkuru yürüyüş etkinliğini gerçekleştirdiler.

Seydişehir’den   15   Dağ ve Doğa  sever, ilçeye 40 km. uzaklıkta ve Bademli sınırları içinde bulunan Şakiroğlu  Çeşmesinden başladıkları    Küpe Çukuru  - Seydişehir  parkuru  yürüyüş etkinliğini gerçekleştirdiler.

Seydişehir’den  minibüsle  Rezebelini  aşarak  Şakiroğlu  çeşmesine  ulaşan  15 yürek , su ikmallerini  yaptıktan sonra,  göçerlerin  yıllarca kullandıkları  kervan yolunu  takip  ederek  Küpe Çukuruna  ulaşarak,  Şekeroluk  ve  Avluk rotasından    Seydişehir’e  ancak akşam vakti  ulaşabilmişler.  Doğa severler  bu  parkurun;  bilinen  ve yürünen  parkurların , en uzununun  olduğunu  belirttiler.

  Bu uzun ve yorucu, bir o kadarda  güzel doğa manzaralarını içinde  barındıran parkurun,  yürüyüş  etkinliğine  Ahmet Koyuncu, Ali Gören, Abdullah Tekin, Kadir Taş, Hüseyin Gören, Ali Akış, Murat Atalay, Ali Öz, H.Hasan Yıldız, Özer Ünüvar, Hilmi Yontar, Mesut Meraklı,  Mustafa Yıldırım, Okan Özdemir  ve  Yalçın Başpınar  katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.