SAMİ ÇELİK SEYDİŞEHİR’DE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2018 - 06:19, Güncelleme: 13.06.2018 - 06:19
 

SAMİ ÇELİK SEYDİŞEHİR’DE

Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Sami Çelik Seydişehir’de müzik dostları ile beraber oldu.

Her fırsatta Seydişehir’e gelmeyi ihmal etmeyen sanatçı Sami Çelik, ilçemizde faaliyet gösteren Neva Müzik’in mütevazı stüdyosunda çok sevdiği dostları ile beraber şarkı söyleyip hasret giderdi. Alanya’da vereceği konser için İstanbul’dan gelen, büyüdüğü ve yetiştiği Seydişehir’e de uğramayı ihmal etmeyen ünlü müzisyen Sami Çelik, “Seydişehir beni unutsa ben Seydişehir’i unutamam. Burada benim hatıralarım var. Annelerim var, babalarım var. Bugün beraber olduğumuz müzik dostlarım var” dedi.
Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Sami Çelik Seydişehir’de müzik dostları ile beraber oldu.

Her fırsatta Seydişehir’e gelmeyi ihmal etmeyen sanatçı Sami Çelik, ilçemizde faaliyet gösteren Neva Müzik’in mütevazı stüdyosunda çok sevdiği dostları ile beraber şarkı söyleyip hasret giderdi.

Alanya’da vereceği konser için İstanbul’dan gelen, büyüdüğü ve yetiştiği Seydişehir’e de uğramayı ihmal etmeyen ünlü müzisyen Sami Çelik, “Seydişehir beni unutsa ben Seydişehir’i unutamam. Burada benim hatıralarım var. Annelerim var, babalarım var. Bugün beraber olduğumuz müzik dostlarım var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.