Şampiyon Ortakaraören Spor oldu

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 02.07.2022 - 00:24, Güncelleme: 04.07.2022 - 18:29
 

Şampiyon Ortakaraören Spor oldu

10 Haziran günü başlayan ,18 takımın ter döktüğü , Başkanlık Kupası Futbol turnuvasında şampiyon Ortakaraören spor oldu.

500’ü aşkın sporcunun katıldığı Seydişehir Belediyesi 2022 Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası tamamlandı. Turnuva sonunda şampiyon Ortakaraören Spor, ikinci olan Selçuklu Kafe Kılınçoğlu Spor, üçüncü olan Cezaevi Spor ve Centilmenlik ödülünü kazanan Boyalı Spor oldu. Ortakaraören Spora kupa Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından verildi.  
10 Haziran günü başlayan ,18 takımın ter döktüğü , Başkanlık Kupası Futbol turnuvasında şampiyon Ortakaraören spor oldu.

500’ü aşkın sporcunun katıldığı Seydişehir Belediyesi 2022 Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası tamamlandı.

Turnuva sonunda şampiyon Ortakaraören Spor, ikinci olan Selçuklu Kafe Kılınçoğlu Spor, üçüncü olan Cezaevi Spor ve Centilmenlik ödülünü kazanan Boyalı Spor oldu.

Ortakaraören Spora kupa Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.