Sanayide iki iş yeri kurşunlandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2021 - 07:31, Güncelleme: 16.03.2021 - 07:31
 

Sanayide iki iş yeri kurşunlandı

Seydişehir  Oto Sanayisinde saat 19:45 sularında  iki iş yeri Y.K tarafından pompa tüfekle kurşunlandı.

  Edinilen bilgiye göre Seydişehir Oto sanayinde  oto yıkama işleten M.A.D ‘ komşusunun dükkanın da oturduğu esnada Y.K ‘nin kendisini çağırdığı ve daha sonra ikilinin münakaşa yaptığı öğrenildi. Görgü tanıkları münakaşa esnasında Y.K’nin arabasında bulunan pompalı tüfeği çıkartarak M.A.D’ye ait oto yıkama dükkanın tabelasına  bir el ateş ettiğini kaçarken ise elinden tüfeği almak isteyen komşu dükkana da bir el  ateş attığı söyledi. Komşu otomobil tamircisinin camı iki yerinden kırılırken hiç kimsenin yaralanmaması teselli oldu. Olay mahallinden kaçan  Y.K ‘nin Emniyet güçlerince her yerde arandığı öğrenildi.
Seydişehir  Oto Sanayisinde saat 19:45 sularında  iki iş yeri Y.K tarafından pompa tüfekle kurşunlandı.

 

Edinilen bilgiye göre Seydişehir Oto sanayinde  oto yıkama işleten M.A.D ‘ komşusunun dükkanın da oturduğu esnada Y.K ‘nin kendisini çağırdığı ve daha sonra ikilinin münakaşa yaptığı öğrenildi.

Görgü tanıkları münakaşa esnasında Y.K’nin arabasında bulunan pompalı tüfeği çıkartarak M.A.D’ye ait oto yıkama dükkanın tabelasına  bir el ateş ettiğini kaçarken ise elinden tüfeği almak isteyen komşu dükkana da bir el  ateş attığı söyledi.

Komşu otomobil tamircisinin camı iki yerinden kırılırken hiç kimsenin yaralanmaması teselli oldu.

Olay mahallinden kaçan  Y.K ‘nin Emniyet güçlerince her yerde arandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.