SARAY MARKETLERİ ZİNCİRİ 2. ŞUBESİ SEYDİŞEHİR’DE AÇILDI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 04.02.2023 - 15:35, Güncelleme: 04.02.2023 - 15:38
 

SARAY MARKETLERİ ZİNCİRİ 2. ŞUBESİ SEYDİŞEHİR’DE AÇILDI

Seydişehir'de faaliyet gösteren Yunus Karpuz İnş. Gıda Tarım Hayvancılık ve San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Saray Marketler zincirinin 2. şubesi yeni otogar civarında hizmete girdi.

Açılışa Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İlçe Müftüsü Adem Bebek, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri çok sayıda vatandaş katıldı. Açılıştan önce bir konuşma yapan Yunus Karpuz İnş. Gıda Tarım Hayvancılık ve San. Tic. Ltd. Şti. başkanı Yunus Karpuz, “Saray Marketleri 1. Şubesi ile market sektörüne girdik. Yine amacımız Seydişehir halkı ucuz gıdayı nasıl temin edebilirden başka bir düşüncede olmadı. Halkımız da teveccüh gösterdi bunun üzerine yeni otogar karşısına Saray Marketleri 2. Şubemizi sizlerin desteği ile açıyoruz  inşallah Katılımınızdan dolayı hepinize  teşekkür ederim.” dedi.  Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise açılış konuşmasında: “Gıda sorunu bütün dünyada büyük bir sorun olarak yaşanıyor. Elhamdülillah ülkemiz bu sorunu en hafif atlatan ülkelerden biri. Yunus Bey’de yıllardır Sey-Ka Un olarak memleketimize hizmet etmişti. Şimdi de şehrimizin marketi olan Saray marketin 2. sinin açılışını yapıyoruz. Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Karpuz’dan halkımıza ucuz gıda ulaşımında gerekeni yapacağına da inanıyoruz.” diyerek ilçemize hayırlı olmasını diledi. İlçe Müftüsü Adem Bebek’in yaptığı duayla marketin açılışı gerçekleşti.
Seydişehir'de faaliyet gösteren Yunus Karpuz İnş. Gıda Tarım Hayvancılık ve San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Saray Marketler zincirinin 2. şubesi yeni otogar civarında hizmete girdi.

Açılışa Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İlçe Müftüsü Adem Bebek, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılıştan önce bir konuşma yapan Yunus Karpuz İnş. Gıda Tarım Hayvancılık ve San. Tic. Ltd. Şti. başkanı Yunus Karpuz, “Saray Marketleri 1. Şubesi ile market sektörüne girdik. Yine amacımız Seydişehir halkı ucuz gıdayı nasıl temin edebilirden başka bir düşüncede olmadı. Halkımız da teveccüh gösterdi bunun üzerine yeni otogar karşısına Saray Marketleri 2. Şubemizi sizlerin desteği ile açıyoruz  inşallah Katılımınızdan dolayı hepinize  teşekkür ederim.” dedi.

 Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise açılış konuşmasında: “Gıda sorunu bütün dünyada büyük bir sorun olarak yaşanıyor. Elhamdülillah ülkemiz bu sorunu en hafif atlatan ülkelerden biri. Yunus Bey’de yıllardır Sey-Ka Un olarak memleketimize hizmet etmişti. Şimdi de şehrimizin marketi olan Saray marketin 2. sinin açılışını yapıyoruz. Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Karpuz’dan halkımıza ucuz gıda ulaşımında gerekeni yapacağına da inanıyoruz.” diyerek ilçemize hayırlı olmasını diledi.

İlçe Müftüsü Adem Bebek’in yaptığı duayla marketin açılışı gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.