SAYIN KAYMAKAMIM

Röportaj (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.08.2023 - 20:15, Güncelleme: 30.08.2023 - 20:15
 

SAYIN KAYMAKAMIM

Hakkı Balcı Köşe Yazısı

İlçemize geldiğiniz tarihten bu yana farklı alanlarda fayda sağlayan katma değerleriniz oldu. Hizmetleriniz için tebrik ve takdir ediyorum. Ancak atamanızın ardından Facebook sayfanızda kamuoyu ile paylaştığınız hırsızlık iddiaları, konu hakkında bilgi sahibi olmayanların kafasında istifham yarattı. Paylaşımınızda işaret ettiğiniz hırsızları kastederek "Hele bunların içinde bir de din-i bütün görünüp, kutsal dini değerlerimizin ardına saklanarak hırsızlık yapanlar vardır ki onlar benim gözümde münafıktır, münafıktan da aşağıdadır." Diyorsunuz. Bu hakikaten öyledir. Haklı sebepleriniz olabilir ve birileri hırsızlık yapabilir. Ki her gün farklı meralardan benzeri haberler okuyoruz. Dolayısı ile hırsızlığın Seydişehir'de de yapılma ihtimali var. Hatta olmasa yazmazdınız diye düşünüyorum. Çünkü devletin polisinden, jandarmasından, istihbaratından ve diğer birimlerinden bilgi alacak gücünüz var. Devletin kaymakamısınız. Kamuoyunun bilgisi olmayabilir ama sizde iddianızı doğrulayacak resmî bilgiler, deliller olabilir. Dolayısı ile madem gidiyorsunuz. Giderayak ilçemize bir iyilik daha yapın ve "Onlara (Seydişehir'deki hırsız takımına)" diyerek belirttiğiniz hırsızları cumhuriyet savcılığımıza bildirin lütfen. Şayet bunu yapmazsanız birilerini belki haklı olarak münafıklıkla sıfatlarken; tercih ettiğiniz bu yöntemle toplumda farkında olmadan fitne meydana getirmiş olursunuz. Hülasa; Kim hırsızsa; suçu bildirme hüküm ve yükümlülüğünüz var. Lütfen hırsız ya da hırsızlar kimse devletin ilgili organlarına bildiriniz.
Hakkı Balcı Köşe Yazısı

İlçemize geldiğiniz tarihten bu yana farklı alanlarda fayda sağlayan katma değerleriniz oldu.

Hizmetleriniz için tebrik ve takdir ediyorum. Ancak atamanızın ardından Facebook sayfanızda kamuoyu ile paylaştığınız hırsızlık iddiaları, konu hakkında bilgi sahibi olmayanların kafasında istifham yarattı.

Paylaşımınızda işaret ettiğiniz hırsızları kastederek "Hele bunların içinde bir de din-i bütün görünüp, kutsal dini değerlerimizin ardına saklanarak hırsızlık yapanlar vardır ki onlar benim gözümde münafıktır, münafıktan da aşağıdadır."

Diyorsunuz.

Bu hakikaten öyledir. Haklı sebepleriniz olabilir ve birileri hırsızlık yapabilir. Ki her gün farklı meralardan benzeri haberler okuyoruz. Dolayısı ile hırsızlığın Seydişehir'de de yapılma ihtimali var. Hatta olmasa yazmazdınız diye düşünüyorum.

Çünkü devletin polisinden, jandarmasından, istihbaratından ve diğer birimlerinden bilgi alacak gücünüz var.

Devletin kaymakamısınız.

Kamuoyunun bilgisi olmayabilir ama sizde iddianızı doğrulayacak resmî bilgiler, deliller olabilir.

Dolayısı ile madem gidiyorsunuz.

Giderayak ilçemize bir iyilik daha yapın ve "Onlara (Seydişehir'deki hırsız takımına)" diyerek belirttiğiniz hırsızları cumhuriyet savcılığımıza bildirin lütfen.

Şayet bunu yapmazsanız birilerini belki haklı olarak münafıklıkla sıfatlarken; tercih ettiğiniz bu yöntemle toplumda farkında olmadan fitne meydana getirmiş olursunuz.

Hülasa;

Kim hırsızsa; suçu bildirme hüküm ve yükümlülüğünüz var.

Lütfen hırsız ya da hırsızlar kimse devletin ilgili organlarına bildiriniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.