SEBELTAŞ AŞ’de TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2021 - 01:59, Güncelleme: 04.06.2021 - 01:59
 

SEBELTAŞ AŞ’de TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

Seydişehir Belediyesi iştiraki olan SEBELTAŞ AŞ bünyesindeki 25 çalışanı kapsayan 2 yıllık toplu sözleşme, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Türkiye Maden-İş Sendikası Konya ve Havalisi Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin tarafından, düzenlenen törenle imzalandı.

Agrega ve hazır beton üretimi yapan SEBELTAŞ AŞ’de 25 çalışanı kapsayan 2 yıllık yeni toplu sözleşmeyi imzalayan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sözleşmenin tüm işçilere hayırlı olmasını diledi.   İmzalanan toplu sözleşmeyle birlikte SEBELTAŞ AŞ’de çalışan 25 işçinin maaş ve sosyal haklarında iyileştirme yapıldığını söyleyen Başkan Tutal, “medeniyetimiz gereği işçilerimizin emeklerinin karşılığını alın terleri kurumadan vermeye gayret ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda belediyemiz bünyesinde SEYPAŞ bünyesinde çalışan işçilerimizi ilgilendiren toplu sözleşmemizde çalışanlarımızın sosyal hak ve maaşlarında %30 oranında bir artış gerçekleştirmiştik. Aynı oranda belediyemizin iştiraki olan ve ürettikleri ürünlerle şehrimize ve bölgemize değer katan SEBELTAŞ AŞ’de çalışan 25 çalışanımızı ilgilendiren  toplu sözleşmede de %30 oranında bir artış gerçekleştirdik. 2 yıl boyunca geçerli olacak toplu iş sözleşmemizin işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.   İmzalanan sözleşmeden memnun olduklarını ifade eden Türkiye Maden-İş Sendikası Konya ve Havalisi Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin, “Belediye Başkanımız Mehmet Tutal, işçilerimizin her zaman yanında olduğunu, emeklerini karşılıksız bırakmadığını her daim bizlere gösterdi. Bunun son örneği de bugün imzalanan toplu sözleşmemizdir. 25 işçi arkadaşlarım adına başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Seydişehir Belediyesi iştiraki olan SEBELTAŞ AŞ bünyesindeki 25 çalışanı kapsayan 2 yıllık toplu sözleşme, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Türkiye Maden-İş Sendikası Konya ve Havalisi Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin tarafından, düzenlenen törenle imzalandı.

Agrega ve hazır beton üretimi yapan SEBELTAŞ AŞ’de 25 çalışanı kapsayan 2 yıllık yeni toplu sözleşmeyi imzalayan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sözleşmenin tüm işçilere hayırlı olmasını diledi.

 

İmzalanan toplu sözleşmeyle birlikte SEBELTAŞ AŞ’de çalışan 25 işçinin maaş ve sosyal haklarında iyileştirme yapıldığını söyleyen Başkan Tutal, “medeniyetimiz gereği işçilerimizin emeklerinin karşılığını alın terleri kurumadan vermeye gayret ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda belediyemiz bünyesinde SEYPAŞ bünyesinde çalışan işçilerimizi ilgilendiren toplu sözleşmemizde çalışanlarımızın sosyal hak ve maaşlarında %30 oranında bir artış gerçekleştirmiştik. Aynı oranda belediyemizin iştiraki olan ve ürettikleri ürünlerle şehrimize ve bölgemize değer katan SEBELTAŞ AŞ’de çalışan 25 çalışanımızı ilgilendiren  toplu sözleşmede de %30 oranında bir artış gerçekleştirdik. 2 yıl boyunca geçerli olacak toplu iş sözleşmemizin işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

İmzalanan sözleşmeden memnun olduklarını ifade eden Türkiye Maden-İş Sendikası Konya ve Havalisi Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin, “Belediye Başkanımız Mehmet Tutal, işçilerimizin her zaman yanında olduğunu, emeklerini karşılıksız bırakmadığını her daim bizlere gösterdi. Bunun son örneği de bugün imzalanan toplu sözleşmemizdir. 25 işçi arkadaşlarım adına başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.