Seda Lavanta Sevenlerini Bekliyor…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.06.2023 - 11:33, Güncelleme: 21.06.2023 - 11:33
 

Seda Lavanta Sevenlerini Bekliyor…

Seydişehir'de doğaseverlerin gözde mekanlarından Seda Lavanta Bahçesi 2023 sezonunu kurban bayramında açıyor.

Seydişehir Bahçelievler çıkışında 7 yıl önce kurulan Seda Lavanta Bahçesi, her geçen yıl ziyaretçi sayısını artırıyordu. Bu yılda ziyaretçilerini bekleyen Seda Lavanta Bahçesi’nin hava şartları nedeniyle bu yıl ki lavanta çiçeklerinin geç açtığından kurban bayramında sezonu açacağı ve tüm doğa ve lavanta severlerin beklendiği belirtildi. Lavanta Bahçesi sahibi Kadir Şen sezon açılışı ile yaptığı açıklamada :” 2023 lavanta sezonun açılmasına 1 haftalık bir zaman kaldı. Kurban bayramında bahçenin her tarafını mor çiçeklerle donanacak. Lavanta severleri ve doğa severlerini Seda Lavanta Bahçemize bekliyoruz” dedi. Seda Lavanta Bahçesi Antalya’da yaşarken çok sevdiği kızı Seda’nın ağır bir kaza geçirmesi ve mucizevi bir şekilde kurtulması ile babası Kadir Şen tarafından kızının adına atfen 2017 yılında kurulan Seydişehir Bahçelievler çıkışında termal bölgesine yakın bir alanda kurulmuştu. Her sene popülaritesini artırarak sürdüren Kadir Şen’in hayatı mor renklerle dönüştü. Lavanta Bahçesi’nin donanımını mor figürler ile süsleyen Kadir Şen’in arabasını dahi mor renge boyattı. Seydişehir Doğa Turizmine de katkı sağlamaya başlayan Seda lavanta Bahçesi her yıl hizmetlerini katlayarak geliştiriyor. Ürettiği Lavanta çiçeklerinden sabun, kolonya, parfüm, yağ ve balı ziyaretçilerine sunmaya devam ediyor.
Seydişehir'de doğaseverlerin gözde mekanlarından Seda Lavanta Bahçesi 2023 sezonunu kurban bayramında açıyor.

Seydişehir Bahçelievler çıkışında 7 yıl önce kurulan Seda Lavanta Bahçesi, her geçen yıl ziyaretçi sayısını artırıyordu. Bu yılda ziyaretçilerini bekleyen Seda Lavanta Bahçesi’nin hava şartları nedeniyle bu yıl ki lavanta çiçeklerinin geç açtığından kurban bayramında sezonu açacağı ve tüm doğa ve lavanta severlerin beklendiği belirtildi.

Lavanta Bahçesi sahibi Kadir Şen sezon açılışı ile yaptığı açıklamada :” 2023 lavanta sezonun açılmasına 1 haftalık bir zaman kaldı. Kurban bayramında bahçenin her tarafını mor çiçeklerle donanacak. Lavanta severleri ve doğa severlerini Seda Lavanta Bahçemize bekliyoruz” dedi.

Seda Lavanta Bahçesi Antalya’da yaşarken çok sevdiği kızı Seda’nın ağır bir kaza geçirmesi ve mucizevi bir şekilde kurtulması ile babası Kadir Şen tarafından kızının adına atfen 2017 yılında kurulan Seydişehir Bahçelievler çıkışında termal bölgesine yakın bir alanda kurulmuştu.

Her sene popülaritesini artırarak sürdüren Kadir Şen’in hayatı mor renklerle dönüştü. Lavanta Bahçesi’nin donanımını mor figürler ile süsleyen Kadir Şen’in arabasını dahi mor renge boyattı.

Seydişehir Doğa Turizmine de katkı sağlamaya başlayan Seda lavanta Bahçesi her yıl hizmetlerini katlayarak geliştiriyor. Ürettiği Lavanta çiçeklerinden sabun, kolonya, parfüm, yağ ve balı ziyaretçilerine sunmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.