ŞEHİDİMİZİ BİNLERCE KİŞİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2017 - 08:26, Güncelleme: 19.06.2017 - 08:26
 

ŞEHİDİMİZİ BİNLERCE KİŞİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Tunceli’ de bölücü terör örgütü ile operasyon esnasında şehit düşen Özel Harekat Uzman Çavuşu Ahmet Erol doğduğu yer olan İncesu mahallesinde tekbirlerle son yolculuğuna uğurlandı.

Köy meydanının almadığı şehit Ahmet erol’un cenaze töreninde annesinin oğluna yaktığı ağıtlar yürek dağladı. Şehit annesi aynı yerde görev yapan oğlunun Silah arkadaşının elini tutarak “yiğidimi mahvettiler bu acıya nasıl dayanılır” diyerek ağıt yakması cenazeye katılanları gözyaşına boğdu. Tunceli’nin Nazimiye ilçesi dağlık bölgesinde başından yaralanarak Şehit düşen Ahmet Erol’un bekar olduğu, annesinden bir hafta önce helallik dilediği, sık sık şehit düşeceğini yakınlarıyla paylaştığı ve geride babasız evlatlar bırakmak istemediği için evlenmediği öğrenildi. Şehidin cenazesi köy meydanında kılındıktan sonra bir süre askeri törenle omuzlar üzerinde taşındı. Daha sonra vatandaşların omuzları üzerinde tekbirlerle ikindi namazına müteakip köy mezarlığına defnedildi. Etibanktan emekli kap ve çaydanlık tamirciliği yapan şehidin babası Abdullah erol ise ayakta durmakta güçlük çektiği cenaze törenine Konya Valisi Yakup Canbolat, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Ak Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin, Selçuk Üniversitesi Genel Sekreteri İbrahim Halıcı, Konya Üst Düzey Jandarma Komutanları Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, diğer parti ilçe başkanları ve STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Tunceli’ de bölücü terör örgütü ile operasyon esnasında şehit düşen Özel Harekat Uzman Çavuşu Ahmet Erol doğduğu yer olan İncesu mahallesinde tekbirlerle son yolculuğuna uğurlandı.

Köy meydanının almadığı şehit Ahmet erol’un cenaze töreninde annesinin oğluna yaktığı ağıtlar yürek dağladı.

Şehit annesi aynı yerde görev yapan oğlunun Silah arkadaşının elini tutarak “yiğidimi mahvettiler bu acıya nasıl dayanılır” diyerek ağıt yakması cenazeye katılanları gözyaşına boğdu.

Tunceli’nin Nazimiye ilçesi dağlık bölgesinde başından yaralanarak Şehit düşen Ahmet Erol’un bekar olduğu, annesinden bir hafta önce helallik dilediği, sık sık şehit düşeceğini yakınlarıyla paylaştığı ve geride babasız evlatlar bırakmak istemediği için evlenmediği öğrenildi.

Şehidin cenazesi köy meydanında kılındıktan sonra bir süre askeri törenle omuzlar üzerinde taşındı. Daha sonra vatandaşların omuzları üzerinde tekbirlerle ikindi namazına müteakip köy mezarlığına defnedildi.

Etibanktan emekli kap ve çaydanlık tamirciliği yapan şehidin babası Abdullah erol ise ayakta durmakta güçlük çektiği cenaze törenine Konya Valisi Yakup Canbolat, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Ak Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin, Selçuk Üniversitesi Genel Sekreteri İbrahim Halıcı, Konya Üst Düzey Jandarma Komutanları Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, diğer parti ilçe başkanları ve STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.