ŞEHİT AİLELERİ GEZİSİNDE İLK DURAK ULU CAMİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.10.2022 - 14:48, Güncelleme: 20.10.2022 - 14:48
 

ŞEHİT AİLELERİ GEZİSİNDE İLK DURAK ULU CAMİ

Seydişehir Kaymakamlığının şehit ailelerine düzenlediği Bursa-Çanakkale gezisinin ilk durağı Bursa Ulu Cami oldu.

Bursa ve Çanakkale’ye 2 günlük şehit aileleri için düzenlenen geziye Kaymakam Deniz Pişkin’in yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Yakup Söğüt ve şehit yakınları katıldı. Kaymakam Deniz Pişkin yolculuk öncesi konuşmasında; “Seydişehir Kaymakamlığı olarak ilçemizdeki şehit ailelerimiz için düzenlediğimiz 2 günlük Bursa ve Çanakkale gezimize “Bismillah” diyerek başladık. Sabah namazına Bursa Ulu Cami’de olacağız inşallah" dedi. Edinilen bilgiye göre; gezinin ilk gününde Bursa Ulu Caminde kılınan sabah namazından sonra şehrin tarihi yerlerini gezip türbe ziyaretlerinden sonra geceyi Bandırma’da geçirecekleri ikinci gün ise Çanakkale ve Çanakkale şehitliğini ziyarettin ardından gezinin sonlanacağı öğrenildi.    
Seydişehir Kaymakamlığının şehit ailelerine düzenlediği Bursa-Çanakkale gezisinin ilk durağı Bursa Ulu Cami oldu.

Bursa ve Çanakkale’ye 2 günlük şehit aileleri için düzenlenen geziye Kaymakam Deniz Pişkin’in yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Yakup Söğüt ve şehit yakınları katıldı.

Kaymakam Deniz Pişkin yolculuk öncesi konuşmasında; “Seydişehir Kaymakamlığı olarak ilçemizdeki şehit ailelerimiz için düzenlediğimiz 2 günlük Bursa ve Çanakkale gezimize “Bismillah” diyerek başladık. Sabah namazına Bursa Ulu Cami’de olacağız inşallah" dedi.

Edinilen bilgiye göre; gezinin ilk gününde Bursa Ulu Caminde kılınan sabah namazından sonra şehrin tarihi yerlerini gezip türbe ziyaretlerinden sonra geceyi Bandırma’da geçirecekleri ikinci gün ise Çanakkale ve Çanakkale şehitliğini ziyarettin ardından gezinin sonlanacağı öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.