Sergiyi Kaymakam ve Belediye Başkanı ‘da gezdi.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2020 - 03:06, Güncelleme: 11.11.2020 - 03:06
 

Sergiyi Kaymakam ve Belediye Başkanı ‘da gezdi.

MÜSİAD’ın Seydişehir kültürüne destek olmak amacıyla açmış olduğu farklı branşlardan sanatçıların eserlerinden oluşan sergi sanat severlerinin beğenisine sunuldu.

Sergiyi ziyaret edenler arasında çok sayıda kurum ve kuruluşun ziyaret ettiği sanatsal sergiyi Kaymakam Aydın Erdoğan , Belediye Başkanı  Mehmet Tutal da gezdi. Sanat severlerin yanı sıra kurum ve kuruluşlarında gezdiği sergiyi gezenler arasında İyi Parti ve Saadet Partisi İlçe Başkanı yönetimleri de vardı. MÜSİAD binasında bugün 09:30 da açılan sanatsal serginin gündüz saatlerinde devamlı açık olacağı öğrenildi. MÜSİAD genel sekreterliğinden sanatsal sergi ile  yapılan açıklamada : MÜSİAD bünyesinde   bu tür sanatsal faaliyetlerin sürekli devam edeceğini açılan bu sergiden sonra ilçedeki  başka kulvarlardaki faaliyetlerin tanıtımınada  yer verileceği belirtildi. MÜSİAD’ta açılan sanatsal  etkinliğine eserleri ile katılan  Mehmet Elbi (hakkak), mehmet Aydın(Ressam), Ayşe Demir O.Karaören MUHTARI (Ressam- Rölyef), Mustafa Kasap (ahşap), Mustafa Ünal, (Fotoğraf), Mevlüt Açık (Ressam), Mehmet Güven (Örme sepet), Ayşe çelik (takı),Saliha Erikçi(Ressam) ve Orhan Karabaş (ressam) sergiyi gezenlere kendileri tabloları hakkında bilgi verdi.  
MÜSİAD’ın Seydişehir kültürüne destek olmak amacıyla açmış olduğu farklı branşlardan sanatçıların eserlerinden oluşan sergi sanat severlerinin beğenisine sunuldu.

Sergiyi ziyaret edenler arasında çok sayıda kurum ve kuruluşun ziyaret ettiği sanatsal sergiyi Kaymakam Aydın Erdoğan , Belediye Başkanı  Mehmet Tutal da gezdi.

Sanat severlerin yanı sıra kurum ve kuruluşlarında gezdiği sergiyi gezenler arasında İyi Parti ve Saadet Partisi İlçe Başkanı yönetimleri de vardı.

MÜSİAD binasında bugün 09:30 da açılan sanatsal serginin gündüz saatlerinde devamlı açık olacağı öğrenildi.

MÜSİAD genel sekreterliğinden sanatsal sergi ile  yapılan açıklamada : MÜSİAD bünyesinde   bu tür sanatsal faaliyetlerin sürekli devam edeceğini açılan bu sergiden sonra ilçedeki  başka kulvarlardaki faaliyetlerin tanıtımınada  yer verileceği belirtildi.

MÜSİAD’ta açılan sanatsal  etkinliğine eserleri ile katılan  Mehmet Elbi (hakkak), mehmet Aydın(Ressam), Ayşe Demir O.Karaören MUHTARI (Ressam- Rölyef), Mustafa Kasap (ahşap), Mustafa Ünal, (Fotoğraf), Mevlüt Açık (Ressam), Mehmet Güven (Örme sepet), Ayşe çelik (takı),Saliha Erikçi(Ressam) ve Orhan Karabaş (ressam) sergiyi gezenlere kendileri tabloları hakkında bilgi verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.