SESİAD?DAN İFTAR YEMEĞİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2013 - 01:58, Güncelleme: 18.07.2013 - 01:58
 

SESİAD?DAN İFTAR YEMEĞİ

Seydişehir Sanayici ve İş Adamları Derneği SESİAD?ın geleneksel iftar yemeği bu yılda Tınaztepe Dağ- Tur Dinlenme tesislerinde gerçekleşti.

Seydişehir Sanayici ve İş Adamları Derneği SESİAD’ın geleneksel iftar yemeği bu yılda Tınaztepe Dağ- Tur  Dinlenme tesislerinde gerçekleşti. Ev sahipliğini SESİAD Başkanı Mustafa Çelmeli’nin yaptığı yemeğe Kaymakam Tuncay Sonel, Milletvekili Harun Tüfekci ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çat’ta katıldı. Tınaztepe Dağ- Tur  Dinlenme Tesisleri’ndeki iftar programında Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili ve Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Hüseyin Arıkan,, Cumhuriyet Başsavcıcı Erdoğan Demirtaş, Emniyet Müdürü Yahya Günay , İlçe Müftüsü Sıtkı Beydilli, Cevizli Belediye Başkanı Niyazi Ekinci daire amirleri, SESİAD üyeleri ve bazı davetlilerde hazır bulundu. Hoş bir mekan ve güzel bir manzara eşliğinde yenen yemekte iftar duasını müftü Sıtkı Beydilli yaptı. SESİAD Başkanı Çelmeli yemekte yaptığı konuşmada “Üyelerimizin dostlarını ve ilçe yöneticilerini bir araya gelerek kaynaşmalarını sağlamak amacı ile geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımıza teşriflerinizden dolayı teşekkür ederim.” dedi
Seydişehir Sanayici ve İş Adamları Derneği SESİAD?ın geleneksel iftar yemeği bu yılda Tınaztepe Dağ- Tur Dinlenme tesislerinde gerçekleşti.

Seydişehir Sanayici ve İş Adamları Derneği SESİAD’ın geleneksel iftar yemeği bu yılda Tınaztepe Dağ- Tur  Dinlenme tesislerinde gerçekleşti.

Ev sahipliğini SESİAD Başkanı Mustafa Çelmeli’nin yaptığı yemeğe Kaymakam Tuncay Sonel, Milletvekili Harun Tüfekci ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çat’ta katıldı.

Tınaztepe Dağ- Tur  Dinlenme Tesisleri’ndeki iftar programında Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili ve Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Hüseyin Arıkan,, Cumhuriyet Başsavcıcı Erdoğan Demirtaş, Emniyet Müdürü Yahya Günay , İlçe Müftüsü Sıtkı Beydilli, Cevizli Belediye Başkanı Niyazi Ekinci daire amirleri, SESİAD üyeleri ve bazı davetlilerde hazır bulundu.

Hoş bir mekan ve güzel bir manzara eşliğinde yenen yemekte iftar duasını müftü Sıtkı Beydilli yaptı.

SESİAD Başkanı Çelmeli yemekte yaptığı konuşmada “Üyelerimizin dostlarını ve ilçe yöneticilerini bir araya gelerek kaynaşmalarını sağlamak amacı ile geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımıza teşriflerinizden dolayı teşekkür ederim.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.