SEYDİŞEHİR AK GENÇLİKTEN ?KİTAPSIZ OKULUMUZ KALMAYACAK? PROJESİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2016 - 11:31, Güncelleme: 12.03.2016 - 11:31
 

SEYDİŞEHİR AK GENÇLİKTEN ?KİTAPSIZ OKULUMUZ KALMAYACAK? PROJESİ

Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı başlattığı ??Kitapsız Okulumuz Kalmayacak?? projesi kapsamında Seydişehir?e bağlı Gevrekli ve Çavuş mahallesindeki okulları ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Ak parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Genç Bayan Komisyon üyelerinden oluşan kalabalık bir heyetle birlikte gittiği Çavuş ve Gevrekli mahallesinde, okulları ziyaret ederek öğrencilere kitap dağıttı. Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat ziyarette yaptığı konuşmada; ‘’Gençlerimiz ülkemizin gelecekteki en büyük umududur. Genç nesil ilköğretimle başladıkları eğitim hayatları boyunca okuyarak, çalışarak ve azim ederek birçok başarılı çalışmalara katkı sağlayacaktır.” dedi. Gençlerin olmadığı bir ülkenin gelecek vaat etmesinin ve büyümesinin mümkün olmadığını ifade ederek gençlere verdiği önemin altını çizen Gençlik Kolları Başkanı Polat; “Amacımız okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimize dağıttığımız kitaplarla onların eğitimlerine katkıda bulunmaktır. Her ay düzenli olarak iki okulumuzu ziyaret ederek idarecilerimizle ve öğrencilerimizle görüşeceğiz. Gençler bizim teminatımızdır. Bizde bu teminatımıza sahip çıkarak gençlerimizin her zaman yanında olacağız.” dedi.  
Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı başlattığı ??Kitapsız Okulumuz Kalmayacak?? projesi kapsamında Seydişehir?e bağlı Gevrekli ve Çavuş mahallesindeki okulları ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Ak parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Genç Bayan Komisyon üyelerinden oluşan kalabalık bir heyetle birlikte gittiği Çavuş ve Gevrekli mahallesinde, okulları ziyaret ederek öğrencilere kitap dağıttı.

Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat ziyarette yaptığı konuşmada; ‘’Gençlerimiz ülkemizin gelecekteki en büyük umududur. Genç nesil ilköğretimle başladıkları eğitim hayatları boyunca okuyarak, çalışarak ve azim ederek birçok başarılı çalışmalara katkı sağlayacaktır.” dedi.

Gençlerin olmadığı bir ülkenin gelecek vaat etmesinin ve büyümesinin mümkün olmadığını ifade ederek gençlere verdiği önemin altını çizen Gençlik Kolları Başkanı Polat; “Amacımız okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimize dağıttığımız kitaplarla onların eğitimlerine katkıda bulunmaktır. Her ay düzenli olarak iki okulumuzu ziyaret ederek idarecilerimizle ve öğrencilerimizle görüşeceğiz. Gençler bizim teminatımızdır. Bizde bu teminatımıza sahip çıkarak gençlerimizin her zaman yanında olacağız.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.