SEYDİŞEHİR AK PARTİ BAYRAMLAŞTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2014 - 07:57, Güncelleme: 07.10.2014 - 07:57
 

SEYDİŞEHİR AK PARTİ BAYRAMLAŞTI

Ak Parti Seydişehir ilçe teşkilatının bayramlaşma programı, Seydişehir Belediye Düğün Salonu?nda gerçekleşti.

Ak Parti Seydişehir ilçe teşkilatının bayramlaşma programı, Seydişehir Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşti. İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına, Milletvekili Harun Tüfekçi,  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti belediye meclis üyeleri, ak parti yöneticileri ve çok sayıda parti üyesi katıldı. Bayramlaşma programının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Kemalettin Atalay yaptı. Konuklara hoş geldiniz konuşması yapan Atalay, konuşmasının devamında Kurban Bayramı’nın paylaşma bayramı olduğunu, yurt içinde ve yurt dışında kurbanların paylaşıldığını kaydetti. Milli ve dini değerlere bakıldığı zaman, batı toplumlarında olmayan güzelliklerin olduğunu kaydeden Belediye başkanı Mehmet Tutal; “Bunlardan biriside Ramazan ve Kurban Bayramı. Bayram, sevinmek, paylaşmak, kardeşlik duygularını ifade eder. Kurban aynı duyguların yanında Allah’a yakın olmadır. İnsanların adaklarını Allah’a sunmak suretiyle Allah’a yakın olmadır.” dedi. Seydişehir’de ciddi projelerin başlatıldığını kaydeden Başkan Tutal;” projelerde son aşamaya geldik. Önemli üç projemiz başlatmıştık. Biz ilçe teşkilatı, sayın milletvekilimizle beraber koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerin Seydişehir için iyi olacağı kanaatindeyim” şeklinde konuştu. Bayramlaşma programının son konuşmasını Milletvekili HarunTüfekçi yaptı.Konuşmasında Tüfekçi; “Beraber, birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar içerisinde belki sıkıntılar oldu. Ama her bir sıkıntıyı birlikte göğüsledik. Birlikte aştık. Bu anlamda sizlere teşekkür ediyorum. Memleket, millet anlamında bir bütün halinde, memlekete hizmet anlamında, hizmet etmek için yekvücut olmak zorundayız. İşte şu anda bölgemizde ilçemizde memleketimizde kardeşliğin tesis ettiği en güzel zaman dilimlerinden birini yaşıyoruz.” dedi. 
Ak Parti Seydişehir ilçe teşkilatının bayramlaşma programı, Seydişehir Belediye Düğün Salonu?nda gerçekleşti.

Ak Parti Seydişehir ilçe teşkilatının bayramlaşma programı, Seydişehir Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına, Milletvekili Harun Tüfekçi,  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti belediye meclis üyeleri, ak parti yöneticileri ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Bayramlaşma programının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Kemalettin Atalay yaptı. Konuklara hoş geldiniz konuşması yapan Atalay, konuşmasının devamında Kurban Bayramı’nın paylaşma bayramı olduğunu, yurt içinde ve yurt dışında kurbanların paylaşıldığını kaydetti.

Milli ve dini değerlere bakıldığı zaman, batı toplumlarında olmayan güzelliklerin olduğunu kaydeden Belediye başkanı Mehmet Tutal; “Bunlardan biriside Ramazan ve Kurban Bayramı. Bayram, sevinmek, paylaşmak, kardeşlik duygularını ifade eder. Kurban aynı duyguların yanında Allah’a yakın olmadır. İnsanların adaklarını Allah’a sunmak suretiyle Allah’a yakın olmadır.” dedi.

Seydişehir’de ciddi projelerin başlatıldığını kaydeden Başkan Tutal;” projelerde son aşamaya geldik. Önemli üç projemiz başlatmıştık. Biz ilçe teşkilatı, sayın milletvekilimizle beraber koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerin Seydişehir için iyi olacağı kanaatindeyim” şeklinde konuştu.

Bayramlaşma programının son konuşmasını Milletvekili HarunTüfekçi yaptı.Konuşmasında Tüfekçi; “Beraber, birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar içerisinde belki sıkıntılar oldu. Ama her bir sıkıntıyı birlikte göğüsledik. Birlikte aştık. Bu anlamda sizlere teşekkür ediyorum. Memleket, millet anlamında bir bütün halinde, memlekete hizmet anlamında, hizmet etmek için yekvücut olmak zorundayız. İşte şu anda bölgemizde ilçemizde memleketimizde kardeşliğin tesis ettiği en güzel zaman dilimlerinden birini yaşıyoruz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.