SEYDİŞEHİR ANADOLU LİSESİ ŞİİR GECESİ DÜZENLEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2014 - 06:05, Güncelleme: 10.05.2014 - 06:05
 

SEYDİŞEHİR ANADOLU LİSESİ ŞİİR GECESİ DÜZENLEDİ

Seydişehir Anadolu Lisesinin geleneksel olarak hazırladığı ve bu yıl 8.sini gerçekleştirdiği şiir gecesi salonu dolduranlar tarafından büyük beğeni topladı.

Seydişehir Anadolu Lisesinin geleneksel olarak hazırladığı ve bu yıl 8.sini gerçekleştirdiği şiir gecesi salonu dolduranlar tarafından büyük beğeni topladı. Okulun Kültür ve Edebiyat kolunun hazırladığı gecede öğrenciler şiirler okudu,skeçler oynadı türküler söyledi.Okulun Kırık Kaşıklar ekibi yine herzaman olduğu gibi oyunları büyük beğeni topladı. Belediye Düğün salonunda gerçekleşen şiir gecesine İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel,Belediye Başkanı Mehmet Tutal,sivil toplum kuruluşu temsilcileri,öğrenci velileri ve davetliler katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Tahsin Küçük Geleneksel olarak 8 yıldır şiir gecesi düzenlediklerini belirterek;’’Şiir gecemize 10 kişilik ekiple başlamıştık.Bu gün Kırk kişilik bir ekiple huzurunuzdayız.’’dedi. Küçük konuşmasının devamında Okul tanıtımı da yaparak ;’’2012-2013 tarihlerinde AB Projleri kapsamında İtalya,Polonya ve İspanya projelerini tamamladık.Okulumuz 2013-2014 en kaliteli Okul seçildi.Eğitim kalitesinde okulumuzun farklı,yapıcı ve kültürel etkinliklerle öğrencilerin başarı grafiğini artırıyor.” Dedi Program Tv ekranlarında sıkça yayınlanan eğlence programlarından alıntıların yapıldığı,skeçlerin sahnelendiği ,türkülerin söylendiği akışla devam etti. Kırık Kaşıklar yeni oyunlarıyla izleyicilerden büyük alkış alırken program sonunda Sakarya Şiiri ayakta alkışlandı.
Seydişehir Anadolu Lisesinin geleneksel olarak hazırladığı ve bu yıl 8.sini gerçekleştirdiği şiir gecesi salonu dolduranlar tarafından büyük beğeni topladı.

Seydişehir Anadolu Lisesinin geleneksel olarak hazırladığı ve bu yıl 8.sini gerçekleştirdiği şiir gecesi salonu dolduranlar tarafından büyük beğeni topladı.

Okulun Kültür ve Edebiyat kolunun hazırladığı gecede öğrenciler şiirler okudu,skeçler oynadı türküler söyledi.Okulun Kırık Kaşıklar ekibi yine herzaman olduğu gibi oyunları büyük beğeni topladı.

Belediye Düğün salonunda gerçekleşen şiir gecesine İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel,Belediye Başkanı Mehmet Tutal,sivil toplum kuruluşu temsilcileri,öğrenci velileri ve davetliler katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Tahsin Küçük Geleneksel olarak 8 yıldır şiir gecesi düzenlediklerini belirterek;’’Şiir gecemize 10 kişilik ekiple başlamıştık.Bu gün Kırk kişilik bir ekiple huzurunuzdayız.’’dedi.

Küçük konuşmasının devamında Okul tanıtımı da yaparak ;’’2012-2013 tarihlerinde AB Projleri kapsamında İtalya,Polonya ve İspanya projelerini tamamladık.Okulumuz 2013-2014 en kaliteli Okul seçildi.Eğitim kalitesinde okulumuzun farklı,yapıcı ve kültürel etkinliklerle öğrencilerin başarı grafiğini artırıyor.” Dedi

Program Tv ekranlarında sıkça yayınlanan eğlence programlarından alıntıların yapıldığı,skeçlerin sahnelendiği ,türkülerin söylendiği akışla devam etti.

Kırık Kaşıklar yeni oyunlarıyla izleyicilerden büyük alkış alırken program sonunda Sakarya Şiiri ayakta alkışlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.