SEYDİŞEHİR ANADOLU LİSESİ’NE AVRUPA KALİTE ETİKETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2019 - 07:45, Güncelleme: 06.11.2019 - 07:45
 

SEYDİŞEHİR ANADOLU LİSESİ’NE AVRUPA KALİTE ETİKETİ

Kuruculuğunu Seydişehir Anadolu Lisesi ile Fransa’dan Lycée polyvalent privé adlı okulla yapmış olduğu etwinning projesi Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmesinin ardından Bir ödül de Avrupa’dan geldi.

2019 e twinning teması ‘Demokratik katılım’ konulu  YOURIGHTS  adlı proje yerelde altı ortak toplamda 10 okul ile e twinning portalı üzerinden faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Proje Ortağı ülkeler Fransa Romanya ve Sırbistan’dır. Projeye ortak olan yerelde 5 okul,  Avrupa’dan da 3 okul Avrupa Kalite etiketi ile ödüllendirildi. Projenin ana teması Demokrasi, demokratik katılım ve insan haklarıdır. Projede web 2.0 eğitim araçları etkin olarak kullanılmış olup toplamda 224 öğrenci ve 14 öğretmen ile yürütülmektedir. Proje ayrıca Bu yıl Çocuk Haklarının imzalanışının 30. Yılı nedeniyle Unicef tarafından başlatılan ülkemizin de 15 milyon imza hedeflediği çocuk hakları imza kampanyasını tüm proje ortağı okullar olarak proje adına gerçekleştirdi. Projenin bir sonraki hedefi E twinning demokrasi ödülü ve Avrupa özel ödül kategorilerinden ‘Yunus Emre Hümanizm ve Kültürler arası Anlayış ödülü kategorisidir.
Kuruculuğunu Seydişehir Anadolu Lisesi ile Fransa’dan Lycée polyvalent privé adlı okulla yapmış olduğu etwinning projesi Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmesinin ardından Bir ödül de Avrupa’dan geldi.

2019 e twinning teması ‘Demokratik katılım’ konulu  YOURIGHTS  adlı proje yerelde altı ortak toplamda 10 okul ile e twinning portalı üzerinden faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Proje Ortağı ülkeler Fransa Romanya ve Sırbistan’dır. Projeye ortak olan yerelde 5 okul,  Avrupa’dan da 3 okul Avrupa Kalite etiketi ile ödüllendirildi.

Projenin ana teması Demokrasi, demokratik katılım ve insan haklarıdır. Projede web 2.0 eğitim araçları etkin olarak kullanılmış olup toplamda 224 öğrenci ve 14 öğretmen ile yürütülmektedir.

Proje ayrıca Bu yıl Çocuk Haklarının imzalanışının 30. Yılı nedeniyle Unicef tarafından başlatılan ülkemizin de 15 milyon imza hedeflediği çocuk hakları imza kampanyasını tüm proje ortağı okullar olarak proje adına gerçekleştirdi.

Projenin bir sonraki hedefi E twinning demokrasi ödülü ve Avrupa özel ödül kategorilerinden ‘Yunus Emre Hümanizm ve Kültürler arası Anlayış ödülü kategorisidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.